bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна конференція «Зміцнення громад: від волонтерського ентузіазму до професійної діяльності»
07.05.2015

25 червня у м. Хмельницький відбудеться Міжнародна конференція «Зміцнення громад: від волонтерського ентузіазму до професійної діяльності», організована Благодійним фондом «Зміцнення громад» за фінансової підтримки корпорації «Сварог Вест Груп». У межах заходу спеціалісти Фонду спільно з успішними благодійниками, провідними міжнародними та українськими експертами, активними громадськими діячами поділяться здобутим досвідом ефективної громадської діяльності, ознайомлять учасників із кращими практиками самоорганізації у наданні благодійної допомоги, налагодженні плідних партнерських відносин з донорами, органами державної влади й органами місцевого самоврядування, поділяться новими можливостями для благодійних ініціатив. Захід приурочено до 5-ї річниці діяльності Благодійного фонду «Зміцнення громад».

Під час Конференції учасники братимуть участь у майстер-класах, дискусіях та обговореннях тем, що стосуються успішного досвіду громадської діяльності та нових можливостей розвитку громад.

– За останній рік українці показали усьому світу, наскільки вони готові гуртуватись, допомагати та навіть жертвувати власним життям заради кращого спільного майбутнього. За цей час сформувалась ціла армія волонтерів та благодійників, які щоденно шукають ресурси на підтримку наших громадян на Сході України. Саме тепер дуже важливо навчитись координувати свої зусилля, обмінюватись інформацією для ефективнішої роботи на благодійному фронті як для підтримки військових, так і локально − наших територіальних громад. По сантиметру ми зростали від волонтерства до професійної благодійності. Почуваючись дорослішими, воліємо навчатись і навчати, рухатись і рухати, зробити благодійність системною та ефективною, – коментує Тетяна Василик, директор БФ «Зміцнення громад».

У ході проведення заходу будуть відзначені найуспішніші проекти, реалізовані завдяки самоорганізації територіальних громад, а також проведено церемонію нагородження ініціативних партнерів Фонду.

Про БФ «Зміцнення громад»

«Благодійний фонд «Зміцнення громад» – одна з найбільших благочинних фундацій Західної України, яку було створено з метою сприяння комплексному розвитку сільських територіальних громад та інститутів громадянського суспільства як рушіїв місцевої демократії шляхом активізації та координації зусиль влади, бізнесу та самих громад. Організація успішно провадить свою діяльність протягом 5 років на теренах Хмельницької, Чернівецької, Житомирської та Рівненської областей, а віднедавна – в масштабах усієї країни.

Фонд працює у 5 основних напрямках: «Дослідження проблем громад», «Правова допомога», «Навчально-методична допомога», «Гуманітарна допомога» та «Грантова підтримка».

За підсумками діяльності 2014 року директор Фонду Тетяна Василик стала «Людиною року-2014» у номінації «Меценат року». Фонд став лауреатом Національного конкурсу «Благодійна Україна» у номінації «Благодійна акція року».

БФ «Зміцнення громад» є членом правління Українського форуму благодійників та асоційованим членом Громадської Ради при Міністерстві аграрної політики та продовольства України, займає активну громадянську позицію в розвитку територіальних громад нашої країни.

Додаткова інформація: тeл.: +38096-62-46-888, e-mail: [email protected]

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.