bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

X.0 Conference: Люди і процеси у громадських організаціях
04.05.2015

МЕТА КОНФЕРЕНЦІЇ

X.0 Сonference збере понад 100 лідерів громадських організацій та волонтерських ініціатив, що допомагають людям, постраждалим від війни в Україні. 

Неосяжність задачі подолання наслідків війни і перетворення країни спонукає багатьох громадських активістів всю наявну енергію віддавати справі, назовні. Але якщо не приділяти належної уваги внутрішнім процесам, будь-яку команду чи окрему людину можуть спіткати небезпечні «хвороби»: виснаження, неефективність, конфлікти, втрата цілі, демотивація тощо.

Участь в X.0 Conference: Люди і процеси у громадських організаціях – це інвестиція в плідне майбутнє вашої справи. Один день, насичений спілкуванням з експертами і колегами, покликаний принести ідеї, інструменти та натхнення для вдосконалення внутрішніх організаційних процесів, що є запорукою результативної тривалої діяльності.

АУДИТОРІЯ ПОДІЇ

Ми запрошуємо лідерів організацій чи команд чисельністю від 3-5 чоловік: керівників, координаторів напрямків, та тих, хто має можливість і бажання впливати на розвиток своєї організації. Аудиторія конференції – ГО, що систематично займаються гуманітарною, соціальною, медичною чи психологічною, юридичною чи правовою допомогою людям, яких торкнулася війна в Україні. Форма чи наявність офіційної реєстрації значення не мають.

Нам важливо поєднати якість спілкування з різноманіттям представництва та досвіду, тому ми можемо прийняти не більше трьох людей від кожної організацій, чи від кожного її підрозділу, якщо організація велика і має декілька напрямків діяльності.

ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ

Арсеній Фінберг, президент БФ «Кожен Може», співзасновник Волонтерського центру «Кожен Може допомогти». Тема:Автоматизація процесів: електронні черги, облік і видача гуманітарної допомоги та інше – досвід Фролівської.

Дмитро Лідер, топ-менеджер у Grammarly.com, співзасновник волонтерської ініціативи«Галас». Тема: Інструменти ефективного планування та візуалізації процесів.

Наталія Треніна, процесний коуч у Scrumguides.com; волонтер БФ «Восток-SO» та ГО «Проліска»; співзасновник ініциативи «NGO 3.0» і конференції «X.0 Conference». Тема: НГО X.0, або Громадська організація нового покоління – якою їй бути?

Ірина Коваль, співзасновниця Асоціації професіоналів з управління персоналом HRFORUM, координаторка «Центру зайнятості Вільних людей», аламні AIESEC в Україні та  Марина Лебідь, соціальна працівниця, фахівчиня з управління персоналом і рекрутингу, співзасновниця і координаторка по роботі з волонтерами «Центру зайнятості Вільних людей». Тема: Використання інструментів управління персоналом (HR) в роботі з волонтерами.

Тетяна Жданова, Фахівець з брендінгу в «Brandhouse», «WikiCityNomica» – брендинг міст, проекти «Туристичний бренд України» і «Нова міфологія України». Тема: Брендінг для НДО – опорні точки, пастки, підхід.

Євген Каплін, засновник ГО «Пролicка», координатор проекту «Гуманітарна місія допомоги мирному населенню зони військового конфлікту». Тема: Робота зі ЗМІ, інформаційний привод та контент для просування в соціальних мережах.

Костянтин Рєуцький, Співкоординатор ініціативи “Восток-СОС”. Тема:  Волонтерство та суспільні перетворення.

Тетяна Тимошенко, президент БФ «Серцем і Душею». Тема: Балансна модель, питання відновлення енергії лідера і як ця модель пов’язана з емоційним інтелектом.

Олександра Магурова, координатор напрямку ВПО БФ «Дніпровська Ініціатива». Тема: Як зберегти баланс життєвих сил за активної волонтерської діяльності.

ФОРМАТ ПОДІЇ

Крім сесій з експертами, значною частиною конференції стане спілкування всіх учасників у форматі «Відкритого простору» (Open Space), а також дискусійна панель з лідерами ініціатив.

Ці два формати допоможуть учасникам обмінятися досвідом та обговорити найбільш гострі питання внутрішніх процесів, організаційного розвитку та співпраці команд, що працюють у суміжних напрямках.

Крім цього, ми працюємо над тим, щоб конференція стала місцем відпочинку та неформального спілкування її учасників.

УМОВИ УЧАСТІ

Для участі необхідно заповнити реєстраційну анкету до 23 травня. Будь ласка, перед реєстрацією ознайомтеся детальніше із описом доповідей коференції та переконайтеся в тому, що ці теми та формат спілкування для Вас актуальні, а так само в тому, що 29 травня Ви можете цілий день присвятити цьому заходу.

Кількість учасників обмежена. Відповідь щодо можливості вашої участі ви отримаєте до 24 травня.

Учасникам з інших міст організатори відшкодовують витрати на проїзд за наявності квитків і в окремих випадках можуть надати житло з 29 на 30 травня. Якщо маєте потребу в цьому, будь ласка, вкажіть про це в реєстраційній формі.

ОРГАНІЗАТОРИ

Головний організатор – ініціатива «NGO 3.0» 
Наталя Треніна, Дмитро Лідер, Ольга Сергеєва.

Співорганізатор: Правозахисний центр «Поступ», 
за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.
Будемо раді вас бачити!

Контакти

  • https://ngo30conf.squarespace.com

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.