bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Технології у журналістиці
19.05.2009

27 травня 2009 року о 12.00 в приміщенні Інтерфакс-Україна (вул. Рейтарська 8/5а) відбудеться прес-конференція, присвячена оголошенню результатів дослідження з використання сучасних технологій українськими медіа та презентації проекту MediaNext.

Проект спрямовано на засвоєння навичок застосування новітніх технологій в українській журналістиці.

У прес-конференції візьмуть участь Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерландів в Україні Рональд Келлер, Голова Правління МГО «Інтерньюз-Україна» Костянтин Квурт, Старший менеджер програм Європейського центру журналістики Джош ля Порте (Нідерланди), Директор з програмної діяльності Інтерньюз-Україна Андрій Кулаков, менеджер програм з нових медіа Інтерньюз-Україна Віталій Мороз.

Під час прес-конференції будуть оголошені плани заснованої МГО “Інтерньюз-Україна” Школи нових медіа на наступні два роки. Журналісти дізнаються про наповненість і зміст проекту MediaNext: Розвиток Нових медіа в Україні, можливості підвищити кваліфікацію в сфері нових медіа і шляхи ознайомлення з найостаннішими інструментами цифрової журналістики.

На прес-конференції будуть представлені результати аналітичного дослідження, яке покаже, в якій мірі українські медіа адаптовані до викликів ринку, і який рівень застосування інструментів нових медіа в їх повсякденній діяльності.

Довідка: MediaNext (офіційна назва проекту - Розвиток Нових медіа в Україні) є спільним українсько-голландським проектом за фінансування програми МАТРА на кошти МЗС Королівства Нідерланди. Ключовим голландським партнером Інтерньюз-Україна виступив Європейський центр журналістики (European Journalism Center), одна з найбільш авторитетних медіа-організацій в Європі. Проект ставить за мету ініціювати трансформацію українських медіа в бік їх подальшої відкритості до нових технологій, і сприяти ширшому впровадженню інструментів нових медіа в повсякденній роботі журналістів.

Акредитація журналістів за телефоном +380672436355 або по e-mail [email protected], контактна особа - Ольга Сушицька

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.