bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Профорієнтація молоді – майбутнє суспільства»
02.04.2015

Вибір професії – одна з найважливіших проблем сьогодення. Її вирішення об’єднує батьків, педагогів загальноосвітніх шкіл і вищих навчальних закладів, бізнес, та органи державної влади й  місцевого самоврядування.  Набувають все більшого значення профорієнтація школярів за здібностями та компетенціями,  допомога у виборі фаху за покликанням.

Саме ці актуальні питання будуть обговорені на круглому столі «Профорієнтація молоді – майбутнє суспільства», що проходитиме 4 квітня 2015 р., з 10:00 до 12:00, в Київському національному економічному університеті ім. Вадима Гетьмана  (м. Київ, пр-т Перемоги 54/1, м. Шулявська, 243 ауд.). Присвячений фіналу ІІ Всеукраїнського бізнес-турніру для учнів 8-11 класів «Стратегія фірми-2015», він охопить вагомі аспекти профорієнтації учнів випускних класів. На круглому столі прозвучать думки батьків, учителів, представників корпоративного сегменту та державних службовців щодо всебічного сприяння професійному самовизначенню молодих українців. Особлива увага буде приділена вибору молоддю економічних спеціальностей, на яку було спрямоване бізнес-змагання.

Фінал ІІ Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2015», організованого КНЕУ та Компанією Інтелектуальних Технологій за сприяння всесвітньо відомих компаній Coca-Cola і KPMG,  пройде у КНЕУ 4 квітня з 8:50 (змагання фіналістів у симуляції ViAL+) до 14:45 (урочисте нагородження переможців в конференц-залі).  Цього року для участі в турнірі зареєструвалося понад 700 школярів з різних регіонів України, з-поміж яких у фінал вийшло 16 найталановитіших молодих підприємців. Переможці та фіналісти будуть нагороджені цінними призами від КНЕУ і спонсорів турніру – KPMG та Coca-Cola.

Про організаторів:

Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана ­ – провідний вищий навчальний заклад України, що готує вітчизняну бізнес-еліту за європейськими стандартами. Компанія Інтелектуальних Технологій (КІНТ) – організатор численних благодійних бізнес-турнірів для дітей та молоді України.

Контактна інформація:

Офіційна сторінка турніру: http://kint.com.ua/ua/strategyfirm2015/blog

ВКонтакті: http://vk.com/strategyfirm

Телефон оргкомітету: 097 2242921

Контакти

  • 0972242921

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.