bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Діалоги заради миру в регіонах України!»
20.03.2015

У вересні 2014 року стартувала ініціатива, яка мала за мету подолання поляризації та вирішення конфліктів у регіонах України. Із цього часу громадські активісти, які пройшли навчання з медіації, провели в регіонах близько 50 діалогів.

 Завдяки діалогам вдалось зменшити гостроту протистояння в громадах Одеси та Харкова, допомогти переселенцям  порозумітись із місцевими жителями Пирятина, надихнути громаду Дніпропетровська на створення органу самоорганізації населення, а також налагодити атмосферу порозуміння у Чернігові, Сумах, Кременчуці, Херсоні, Миколаєві, Вінниці, Ковелі та Запоріжжі.

Наступне завдання ініціативи – сприяти інституціоналізації діалогу, тобто, утвердити діалог як практику прийняття політичних рішень та вирішення конфліктів.

25 березня 2015 року в готелі «Президент» (вул. Госпітальна, 12, конференц-зала, 3 поверх) о 9.30 запрошуємо Вас на підведення підсумків ініціативи, висвітлення історій успіху регіонів та обговорення перспектив діалогу заради миру. На круглому столі будуть присутні представники регіональних ГО, які займались вирішенням конфліктів, експерти, а також представники різноманітних ініціатив із налагодження миру.

Пропонуємо Вам написати матеріал про ініціативи заради миру в Україні на базі отриманого матеріалу, а також відвідати круглий стіл, де можна буде записати сюжет та взяти коментарі в експертів та громадських активістів.

***

Інформацію про ініціативу, перелік регіональних ГО дивіться у додатку.

Також читайте деталі щодо реалізації ініціативи, історії успіху на наших інформаційних платформах: ipcg.org.ua та facebook.com/NGO.IPCG

ГО “Інститут миру і порозуміння”

Teл.: (+38044) 537 10 07

Teл./факс: (+38044) 565 72 69

Сайт: ipcg.org.ua

Фейсбук: facebook.com/NGO.IPCG

Твіттер: twitter.com/mediation_UA

Контакти

  • Юлія Демчук
  • менеджер з комунікацій
  • +38 (097) 592-19-12
  • +38 (093) 361-27-80
  • Email: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.