bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Київський Міжнародний Кінофестиваль
12.05.2009

14 травня 2009 року о 10.30 у Національному театрі ім. Івана Франка (2-й поверх) відбудеться прес-конференція, присвячена Київському Міжнародному Кінофестивалю.

Учасники: президент Київського Міжнародного Кінофестивалю (КМКФ) Богдан Ступка генеральний продюсер КМКФ Федір Крат голова відбіркової комісії КМКФ Ірина Гордейчук.

Київський Міжнародний Кінофестиваль уперше проходитиме в столиці Україні з 29 травня по 3 червня 2009 року. Голова журі КМКФ – видатний режисер Кшиштоф Зануссі.

У конкурсній та позаконкурсній програмі Фестивалю беруть участь 35 фільмів з 20 країн. Серед гостей – кінематографісти з України, Росії, Білорусі, Польщі, Латвії, Німеччини, а також Грузії, Угорщини, Великої Британії.

Урочисте відкриття відбудеться 29 травня у Національному театрі ім. Івана Франка за участі одного з легендарних кінорежисерів зі світовим іменем. Покази й заходи КМКФ проходитимуть також у найстарішому київському кінотеатрі «Жовтень» та Домі кіно.

До уваги журналістів: днями розпочинається акредитація на Київський Міжнародний Кінофестиваль. Необхідно заповнити акредитаційну форму на сайті Фестивалю у відповідному розділі. Акредитовані журналісти матимуть доступ до перегляду фільмів, прес-конференцій та інтерв’ю з гостями КМКФ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.