bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий простір «Знай свої права – змінюй життя»
20.02.2015

Міжнародна благодійна організація «Партнерство «Кожній дитині» запрошує активну молодь, представників молодіжних організацій, які надають підтримку вразливій молоді, до участі у конференції за технологією відкритого простору «Знай свої права – змінюй життя».

З огляду на демократичні перетворення в державі та роль молоді у становленні демократичного суспільства стає важливим залучення молоді, особливо вразливих категорій, та врахування її думки під час підготовки проектів законодавчих ініціатив.

Технологія відкритого простору є дієвим інструментом проведення дискусій у великих групах (від 50 до 200 осіб) для планування стратегічного розвитку, пошуку рішень проблемних ситуацій, роботи в групах за інтересами та інших цілей (детальніше про технологію за посиланням).  

Мета заходу: актуалізація проблем вразливої молоді, пошук оптимальних шляхів їх вирішення та формування пропозицій для покращення існуючих форм підтримки.

Участь у заході стане можливістю для молодих людей бути почутими, сприятиме подоланню стигм та стереотипів щодо вразливої молоді.

До участі у заході також запрошуються: тренери та учасники молодіжних клубів, створених в рамках проекту «Молодь для молоді»; представники молодіжних громадських організацій, відомств, дотичних до підтримки вразливої молоді, міжнародних організацій, які підтримують молодіжні ініціативи в Україні.

Час проведення: 27 лютого 2015 року, тривалість – з 10.00 до 17.00, реєстрація учасників та дружня кава з 9.00.

Місце проведення: Київський палац дітей та юнацтва, вул. Івана Мазепи, 13, 2й поверх. 

Кількість учасників: до 100 осіб.

Зверніть увагу: Попередня реєстрація для участі в заході за посиланням обов’язкова. Кінцевий термін реєстрації 25 лютого (включно).

Реєстраційний внесок складає 100 грн. Організатори забезпечують обіди та кава-паузи під час заходу. Компенсація проїзду буде надана учасникам проекту «Молодь для молоді». Доїзд з інших міст України до м. Києва учасники відкритого простору оплачують самостійно.

Відкритий простір відбудеться в рамках проекту «Молодь для молоді: знай свої права, змінюй життя», що впроваджується МБО «Партнерство «Кожній дитині» за фінансової підтримки Посольства Фінляндії в Україні.

За додатковою інформацією звертайтесь:

менеджер проектів Партнерства «Кожній дитині» Ігор Носач, тел. 044 388 51 79, ел. адреса: [email protected]

 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.