bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція з громадського контролю
17.02.2015

Львівське представництво Громадянської мережі ОПОРА запрошує взяти участь в конференції«Громадський контроль на місцевому рівні: як домогтися належного врядування», що відбудеться в Києві 25 лютого.

Мета конференції: презентувати та узагальнити актуальний досвід та унікальні практики діяльності організацій громадського контролю в Україні, зокрема інноваційні громадські ініціативи націлені на просування принципів прозорості та відкритості в діяльності органів публічної адміністрації; проаналізувати успішні підходи та політики щодо впровадження належного врядування на місцевому рівні ініційовані органами місцевого самоврядування чи партнерськими їм структурами; стимулювати мережування та підтримати конструктивну комунікацію між організаціями громадського контролю в Україні; розширити діалог та обмін досвідом в реалізації кампаній громадського контролю та антикорупційних ініціатив з неурядовими організаціями країн Центрально-Східної Європи.

Конференція організована в рамках проекту «Вимірювання Індексу публічності місцевого самоврядування в Україні», що реалізовується Львівським представництвом Громадянської мережі ОПОРА за фінансової підтримки Європейського Союзу. Індекс публічності є практичним інструментом, що дозволяє всесторонньо оцінити та порівняти між собою рівень прозорості, відкритості та підзвітності муніципальних інституцій у їхній взаємодії з мешканцями. У 2013 році кампанія вимірювання охопила 11 обласних міст, а в 2014 році об’єктом моніторингу стали муніципалітети усіх обласних центрів України (окрім АР Крим).

Щоб взяти участь у конференції, усіх зацікавлених громадських експертів та представників органів місцевого самоврядування просимо до 19 лютого заповнити електронну форму зголошення.

Програму та детальнішу інформацію про захід можна завантажити  тут.
Місце проведення: м. Київ, вул. Госпітальна, 12 у готелі “Президент”
Дата: 25 лютого 2015 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.