bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Розробка стратегії регіонального розвитку в Дніпропетровській області»
10.02.2015

ДОГО «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» у партнерстві із Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень, запрошують Вас взяти участь 11 лютого 2015 р. у круглому столі «Розробка стратегії регіонального розвитку в Дніпропетровській області: досягнення та перспективи», який пройде у м. Дніпропетровську.

 Мета круглого столу:  поширення інформації серед населення про Стратегію розвитку Дніпропетровській області на період до 2020 року і плану її реалізації, зв’язок регіональної стратегії із Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2020 року» від 06 серпня 2014 року № 385, місце та роль громадськості та бізнес асоціацій у регіональному розвитку.

 До участі у роботі круглого столу запрошуються: представники аналітичних центрів, інститутів громадянського суспільства, бізнес-асоціацій, члени консультативно-дорадчих органів, утворених при органах влади (громадські ради, громадські експертні ради), журналісти, студенти ВНЗ з м. Дніпропетровська, які хочуть отримати знання про державну та регіональну стратегії розвитку на період до 2020 року.

 Умови участі :якщо Ви зацікавилися пропозицією та бажаєте взяти участь у круглому столі, то для цього необхідно до 17:00 10 лютого 2015 р. заповнити анкету за посиланням.

Місце проведення круглого столу: м. Дніпропетровськ, вул. Гоголя, 29, ауд. № 324 (у приміщенні Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України).

  Захід проводиться в рамках проекту «Регіональна політика в Україні: громадський моніторинг стратегій регіонального розвитку», який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів) у партнерстві з Дніпропетровською обласною громадською організацією «Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики» у складі Асоціації регіональних аналітичних центрів, Інститутом громадянського суспільства, Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», Офісом Ради Європи в Україні за підтримки Європейського Союзу.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.