bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

IV Міжнародна наукова конференція «Парламентські читання»
19.11.2014

21 листопада у стінах Національного університету «Києво-Могилянська академія» відбудеться Четверта щорічна міжнародна наукова конференція «Парламентські читання».

Лабораторія законодавчих ініціатив у співпраці з Факультетом правничих наук і Факультетом соціальних наук та соціальних технологій Національної університету “Києво-Могилянська академія”, а також з Кафедрою парламентаризму та політичного менеджменту Національної академії державного управління при Президентові України проводить Четверту щорічну міжнародну наукову конференцію «Парламентські читання», присвячену проблематиці парламентаризму. Цьогорічна конференція відбудеться 21 листопада 2014 року в м. Києві.

Конференція є частиною проекту, що реалізує ГО «Лабораторія законодавчих ініціатив» за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичність». Програма «РАДА», що виконується Фондом Східна Європа, сприяє становленню підзвітного, відповідального і демократичного представницького органу.
Ініціатива покликана сформувати якісно вищий рівень експертного та академічного дискурсу в Україні та залучити молодих науковців і представників академічних кіл до проведення наукових досліджень з парламентаризму у таких сегментах, як представницька та законодавча функції парламенту, його контрольні повноваження, внутрішня структура та організація, статус члена парламенту, участь громадськості у законодавчому процесі, взаємозв’язок з партійною системою та виборчим процесом, депутатська етика, налагодження співпраці депутатів з виборцями тощо. 

У межах заходу передбачається: (і) проведення змістовної дискусії та публікації збірки наукових робіт за результатами конференції, (іі) включення найкращих робіт до інформаційно-аналітичного видання Лабораторії законодавчих ініціатив – журналу “Часопис “ПАРЛАМЕНТ” (розповсюджується серед бібліотек провідних університетів та наукових установ, аналітичних центрів, а також народних депутатів України).

Організатори запрошують до участі вітчизняних науковців (зокрема, викладачів, аспірантів та студентів старших курсів).

Конференція відбудеться 21 листопада 2014 року (п’ятниця) у Національному університеті «Києво-Могилянська академія» за адресою: м. Київ, вул. Григорія Сковороди 2 (Музей НаУКМА, 2й поверх),  початок реєстрації о 10.00.
 
Додаткова інформація:
Із запитаннями звертайтесь за адресою: [email protected] або тел. +38(044)5313768 (контактна особа: Олександр Заславський, експерт Лабораторії законодавчих ініціатив).

 

Контакти

  • Актуальна інформація про захід
  •  http://parliament.org.ua
  •  [email protected]
  • тел. +38(044)5313768
  • Олександр Заславський

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.