bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бізнес-форум для жінок-підприємиць
25.10.2014

Підтримка та розвиток жіночої підприємницької ініціативи - це одна зі складових ефективного зростання економіки і запорука вирішення широкого кола соціальних та економічних завдань в Україні.

20-21 листопада 2014 в Одесі в конференц-гранд-холi готелю «Мирний» відбудеться практичний освітній Бізнес Форум «Українки в Бізнесі: власна справа - розвиток і успіх». Цільова аудиторія: жінки, які володіють бізнесом. Цей Форум стане вже четвертою подією в даному форматі. Подібні зустрічі проходили в 2013-2014 роках у Києві, Дніпропетровську, Львові.

Організатором Бізнес Форуму в Одесі виступить Всеукраїнська жіноча організація «Клуб Успішних Жінок» у співпраці з Українським жіночим фондом, консалтинговим агентством «Ведис» , соціальною мережею для жінок - підприємниць «Українки в бізнесі» та програмою «Invest for the Future» в Україні. Форум пройде за підтримки Посольства США в Україні. Партнером заходу виступає Український фінансово-кредитний альянс (УФКА).

Цілі Форуму - стимулювати розвиток жіночого підприємництва в Україні, представивши інноваційні управлінські формули, а також розглянути приклади успішних підприємств, керівниками або засновниками яких є українські жінки, показати шлях для розвитку та пошуку нових перспектив.

Протягом двох днів бізнес-леді зможуть вчитися у професіоналів і спілкуватися з однодумицями. Учасниці Форуму будуть знайомитися, обмінюватися особистим досвідом, ідеями та досягненнями у веденні бізнесу. Формат заходу передбачає 12 практичних сесій з кращими експертами зі стратегічного менеджменту, фінансів, управління персоналом, маркетингу і реклами, продажам, комунікації, тайм - менеджменту. А «живі» історії успішних підприємиць зможуть стати джерелом натхнення для всіх учасниць Форуму. На всіх бажаючих чекає продовження навчання та всебічна підтримка після події в форматі онлайн консультацій і тренінгів від менторів проекту.

Одна з цілей заходу передбачає популяризацію і розширення соціальної мережі «Українки в бізнесі» та організаційної мережі «Клуб Успішних Жінок» для підтримки й залучення жінок до підприємництва в Україні.

Почесні гості та виступаючі Форуму: Джеффрі Р. Пайетт - Посол США в Україні, дипломат Вищої дипломатичної служби США, Євгенія Волинець - голова Департаменту зовнішньоекономічної діяльності та європейської інтеграції Одеської обласної державної адміністрації, Олег Муратов - голова Департаменту економічного розвитку і торгівлі Одеської обласної державної адміністрації, Олена Павлова - радник Одеського міського голови, Тетяна Маркова - голова Департаменту туризму і культури Одеської міської Ради, Ольга Азарова - модератор Бізнес Форуму, президент Всеукраїнського «Клубу Успішних Жінок», CEO та співвласник Медіахолдингу 100%, Марія Котвіцька - директор і співвласник міжнародного агентства «AGV - Aftermarket Global Vision», автор проекту бізнес - платформи для жінок www.ukrainky.biz, Євгенiя Вострикова – iнспектор економiчного вiддiлу Посольства США в Українi, Тетяна Герасимова - власник консалтингового агентства з фінансових питань «Ведис», Наталія Бережна - керівник програм фінансового сектора, відділ економічного зростання USAID / УКРАЇНА, Олеся Бондар - директор Українського Жіночого Фонду, Лiдiя Голубенко – професор ОНУ iм. Мечникова, голова правлiння КУЖ-УКРАЇНА, відомі бізнес-тренери Олена Самсонова, Ігор Сокуренко, Олександр Дімітревич,Тетяна Жданова, Олена Александрова, Олена Гредінарова, Алла Заднiпровська, Сергій Чуднявцев, Борис Ходорковський.

На Форум запрошуються жінки-підприємиці, керівниці, власниці та співзасновниці бізнесу (досвід підприємницької діяльності від 6 місяців до 5 років) з Одеської, Миколаївської, Херсонської, Кіровоградської, Вінницької, Чернівецької, Черкаської, Харківської, Полтавської, Запорізької, Житомирської областей та м. Краматорськ.

Більш детально з програмою заходу можна ознайомитися на сайті www.ukrainky.biz.

Для участі у Форумі необхідно заповнити анкету  та додати CV в будь-якому форматі (Word, PDF).

Онлайн реєстрацію можна пройти з 13 жовтня по 7 листопада 2014р., на сайті або за посиланням 

Всі анкети будуть розглянуті, а відібрані кандидатури учасниць отримають офіційне запрошення після 12 листопада 2014.

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації та попереднього відбору. Відшкодування вартості проїзду та проживання забезпечується. 

Контакти

  • 095-060-30-07
  • Пархомець Наталія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.