bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл та брифінг «Як інтегрувати в Європу Східну Україну»
16.10.2014

24 жовтня, о 10:00 в приміщенні готелю «ЖОРЖ» у Львові розпочнеться круглий стіл на тему «Євроінтеграційні процеси в  Україні: участь інститутів громадянського суспільства», організований Центром громадянських ініціатив та Центром Студій Європейської Інтеграції (ЦСЄІ).Окрім відомих громадських діячів зі Львова, Одеси та Донецька (Віталія Загайного, Сергія Гуцалюка, Світлани Закревської та Наталії Казьоннової), участь в заході візьме також експерт із Литви Крістіна Вайчюнайте, яка очолює Центр Студій Східної Європи (RESC).

Метою заходу його організатори вважають оцінку та перспективи впливу інститутів громадянського суспільства на євроінтеграційні процеси в Україні. Окрім того ініціатори круглого столу прагнуть спонукати потребу громадських організацій ділитися інформацією та досвідом щодо здійснення власної євроінтеграційної діяльності в Україні, а також об’єднати ініціативи місцевих партнерів з метою поширення євроінтеграційних процесів на сході та півдні України. 

Під час круглого столу його учасники планують ознайомитись з проєвропейськими напрямками діяльності громадських організацій України, розповісти про громадські проекти Одеси та Одещини, що сприяють розбудові громадянського суспільства та зміцненню цілісності України. А ще - обговорити основні проблеми євроінтеграційних процесів на сході України та спробувати знайти способи їх вирішення.

Для участі в заході бажаючі мали пройти конкурсний відбір, що тривав до 6 жовтня. Водночас участь в круглому столі є безкоштовною, а під час заходу передбачається відкритий брифінг для журналістів, який заплановано на 12:30 24  жовтня. Сам круглий стіл завершить свою роботу о 14:00 того ж дня.

Нагадаємо, що з 19 по 23 вересня у Чернігові Центр громадянських ініціатив провів Другий форум Мережі вільних місцевих політиків. У форумі взяли участь понад 30 учасників з усієї країни, зокрема відомі експерти третього сектору Олександр Солонтай, Тарас Плахтій та голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв. Під час форуму було презентовано комунікаційну групу Мережі на Фейсбук, в якій публікуються веб-презентації на тему місцевого самоврядування, а також відбуваються обговорення питань місцевої політики.

Додаткова інформація та акредитація на брифінг: Андрій Качор 068 125 30 81

Контакти

  • 068 125 30 81
  • Андрій Качор

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.