bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжна конференція «Проблеми громади – спільні шляхи вирішення» в Сумах
18.09.2014

На конференції будуть розглянуті проблеми сучасного суспільства, молодіжного середовища, інші актуальні питання для громади. Після обговорення проблематик учасники будуть напрацьовувати інструменти, які допоможуть вирішити вже окреслені проблеми, матимуть можливість знайти нові ідеї і партнерів для роботи у своїх регіонах.

 Учасники: представники ГО, активісти, студенти, представники ініціативних груп із Сумської, Полтавської, Харківської, Чернігівської, Дніпропетровської, Запорізької, областей. Анкети від представників інших регіонів розглядатись не будуть.

Умови участі: організатори забезпечують учасникам проживання, харчування, компенсують вартість проїзду при наявності оригіналів квитків в обидві сторони (квитки на потяг мають бути не вище класу купе, сумарна вартість квитки на автобус не повинна перевищувати орієнтовну вартість квитка в купейному вагоні потяга). Якщо дані умови будуть порушені, вартість квитків компенсована не буде. Після оголошення результатів відбору учасники, які будуть запрошені, повинні будуть придбати квитки і протягом 2 діб надіслати електронні версії квитків на адресу організатора.

Для участі у відборі необхідно заповнити анкету до 17.00 29 вересня 2014 року. Анкети, надіслані після вказаного часу розглядатись не будуть.

За детальною інформацією звертайтесь: +380957312988, [email protected] (Лучанінова Наталка), +380957619103, [email protected] (Зінченко Дмитро).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.