bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Науково-практична конференція «Під променем пропаганди»
16.09.2014

Учбово-методичний центр захисту прав людини (HRTC) запрошує журналістів, правозахисників та представників громадських організацій взяти участь у дводенній науково-практичної конференції «Під променем пропаганди».

Основна тема конференції - захист населення від негативного інформаційного впливу. Авторський колектив Центру представить програму нового освітнього курсу «Підготовка фахівців з контрпропаганди в кібер-просторі». Учасники заходу ознайомляться з результатами діяльності малих правозахисних груп, підтриманих HRTC в 2014 році. Буде оголошено черговий конкурс мікрогрантів «Права людини і пропаганда».

 

Конференція проводиться 23 і 24 вересня в м. Миколаєві.

На період проведення конференції учасники забезпечуються житлом, харчуванням, роздатковими матеріалами. Також компенсуються витрати на проїзд до місця проведення конференції і назад в межах України.

Захід проводиться в рамках програми «Навчаємо успіху» за фінансової підтримки Національного фонду підтримки демократії NED та Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією NED або уряду США. Всі матеріали конференції поширюються безкоштовно і знаходяться у відкритому доступі. Є можливість дистанційної участі.

 

Для участі в заході необхідно не пізніше 19.09.2014 заповнити on-line анкету.

 

Додаткова інформація за тел .: 097 712-62-87 - Борис Кудар

або на e-mail [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.