bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Впровадження інноваційних механізмів працевлаштування»
20.08.2014

 Престиж майбутньої професії вимірюється її затребуваністю на ринку праці та заробітною платнею, яку може отримати працівник, а не назвою факультету навчального закладу – такої думки притримується директор Обласного молодіжного центру праці, Петро Лавринюк.

Перед молодими людьми завжди постає питання: яке професійне майбутнє обрати? Хтось, женучись за престижем, обирає для себе професії, які не мають попиту на ринку праці, інші ж, розуміючи, що диплом вирішує лише проблему освіти, а не працевлаштування – обирають для себе місце, яке в подальшому принесе професійну стабільність та можливість зростання.

З метою популяризації серед молодіжного середовища професій, що принесуть омріяну стабільність та інтерес з боку роботодавців у Луцьку стартує новий соціальний проект.

Деталі про проект, заходи і можливості, які він надає для молоді, запрошуємо Вас дізнатись під час круглого столу на тему «Впровадження інноваційних механізмів працевлаштування», що відбудеться 21 серпня 2014 року о 12:00 у приміщенні коворкінг-центру «Репортер» (м. Луцьк,пр. Волі, 27, 4 поверх).

 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.