bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Безпека дітей в Інтернеті»
17.04.2009

22 квітня 2009 року, в рамках Міжнародного Форума «Інтернет-Україна 2009» (місце проведення НК «Експоцентр України», м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 1) відбудеться конференція "Безпека дітей в Інтернеті".

Попередньо підтвердили свою участь у конференції Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, ECPAT International, Інтернет-Асоціаці України, PRP, Microsoft, РОЦИТ, Panda Security, Воля-Кабель, Ла Страда-Україна, Лабораторія Касперського, Dr. Web, Міжнародна організація з міграції, Every Child, Модератор конференції Ольга Швед, представник ECPAT International на території СНД.

На сьогодні в Українї нараховують уже понад 10 млн. користувачів Інтернет, і більше третини з них мають широкополосний доступ, що суттєво збільшує онлайнову небезпеку, особливо для дітей.

На сьогодні понад 60% дітей та підлітків щодня розмоляють в Інтернет-чатах. Троє з чотирьох дітей, які працюють в режимі он-лайн, охоче поділяться приватною інформацією про себе та свою сім’ю в обмін на товари и послуги. А кожна п’ята дитина щорічно стає мішенню зловмисників. 

Конференція покликана вказати на необхідність захисту дітей у кіберпросторі. Перед учасниками конференції "Безпека дітей в Інтернеті" поставлено наступні завдання: 

  • визначити основні ризики та уразливі місця дітей в Інтернеті, а також механізми, що здатні звести ці ризики до мінімуму;
  • обговорити освітні ініціативи, необхідні для застереження небезпечних ситуацій під користування дітьми Інтернетом;
  • налагодити багатосторонню співпрацю між державними органами, постачальниками послуг в мережі Інтернет та іншими комерційними компаніями, а також громадськими організаціями, які займаються захистом прав дітей та підлітків;
  • сприяти розвитку міжнародного партнерства у сфері забезпечення безпеки дітей в Інтернеті.

Не варто думати, що Інтернет – це безпечне місце, в якому ваші діти можуть почуватися захищенними. Сподіваємося, що ви розумієте, що застосування лише засобів виховної роботи без організації дієвого контролю – це практично даремне заняття. Так само як і застосування репресивних засобів контролю без організації виховної роботи. Тільки поєднуючи дані засоби ви зможете допомогти вашим дітям почуватися захищенними та відгородити їх від впливу зловмисників.

Давайте зробимо Інтернет безпечним для наших дітей. Адже діти це найдорожче, що має як будь-яка держава, так і будь-яка окремо взята сім’я.

Для участі у конференції необхідно подати заяву (в електронному вигляді за нижчевказанною адресою електронної пошти), в якій у довільній формі необхідно вказати свою контактну інформацію (прізвище, ім’я, по-батькові, контактні номери телефонів, e-mail), а також тему для доповіді чи обговорення, яка цікава для Вас.

Вхід на конференцію – вільний. Програму можна подивитися тут.

Безкоштовне запрошення на Форум «Інтернет-Україна 2009», в рамках якого проводитиметься конференція можна отримати зареєструвавшись тут.

Додаткову інформацію про порядок, час та місце проведення Ви можете отримати за координатами в контактах.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.