bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Третій сектор: сучасні реалії України»
29.05.2014

20-22 червня 2014 року у м.Суми відбудеться Конференція «Третій сектор: сучасні реалії України» для представників громадських організацій Сумської, Харківської, Полтавської, Луганської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької областей та Криму.

Захід проводиться в рамках проекту СОКМО «Школа громадської активності», за фінансової підтримки NED.

Основні теми конференції:

- розвиток третього сектору;

- вплив громадськості на дії влади, на розвиток суспільства та політичну ситуацію в країні;

- сучасні потреби громадських організацій;

- вплив ГО на формування суспільної думки;

- взаємодія влади і громади, підвищення ефективності взаємодії.

Тематики можуть несуттєво змінитись, про що вам повідомлять після відбору на захід.

На конференцію запрошені депутати Верховної Ради, представники влади.Ви матимете можливість поділитися досвідом роботи своєї організації, познайомитисьз активними та ініціативними людьми з 8 регіонів України, знайти партнерів для подальшої роботи, напрацювати загальні напрямки роботи громадського сектору, враховуючи його потреби в сучасних реаліях України.

Умови участі: організатори забезпечують учасникам проживання, харчування, компенсують вартість проїзду при наявності оригіналів квитків в обидві сторони (квитки на потяг мають бути не вище класу купе, сумарна вартість квитків на автобус не повинна перевищувати орієнтовну вартість квитка в купейному вагоні потяга).Якщо дані умови будуть порушені, вартість квитків компенсована не буде. Після оголошення результатів відбору, учасники повинні придбати квитки і протягом 2 діб надіслати електронні версії квитків на адресу організатора.

Для участі у відборі необхідно заповнити анкету  до 17.00 15червня 2014 року включно. Анкети, надіслані після вказаного часу розглядатись не будуть.

За детальною інформацією звертайтесь: +380957312988, [email protected](Лучанінова Наталка), +380957619103, [email protected] (Зінченко Дмитро).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.