bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Шанси та проблеми прикордонної співпраці молоді України та Росії
09.04.2009

Україна і Росія – дві держави, які мають спільну багатовікову історію, тісно пов’язані у багатьох сферах громадського життя. Сьогодні стосунки між Україною і Російською федерацією заполітизовані та мають конфліктний характер. Однак, важливість дружніх, добросусідських стосунків, побудованих на принципах всебічного та взаємовигідного партнерства, важко переоцінити. Ми зобов’язані жити в мирі та злагоді, нам необхідно вчитись поважати та враховувати інтереси один одного.

Для того, щоб ознайомитися з діяльністю громадських організацій та надати поштовх для налагодження двостороннього партнерства 24-25 квітня 2009 р. в м. Чернігові проводиться форум «Шанси та проблеми прикордонної молодіжної співпраці молоді України і Росії».

Мета Форуму:

- налагодження добросусідських (партнерських) відносин між прикордонними громадськими організаціями та ініціативними групами України і Росії;

- ініціювання двосторонньої співпраці для реалізації спільних програм.

Умови участі. До участі у Форумі запрошуються представники українських і російських громадських організацій та громадських ініціатив з Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської областей (Україна) та Брянської, Курської, Бєлгородської, Вороніжської областей (Російська федерація). Участь у Форумі безкоштовна. Організатори гарантують учасникам проживання, харчування, а також повернення коштів подорожі за умови надання проїзних документів.

Форум відбуватиметься російською та українською мовою. Перевага надається організаціям, які запропонують найцікавіші ідеї проектів двосторонньої співпраці. Кількість учасників обмежена.

Учасники Форуму мають підготувати мультимедійну презентацію молодіжних ініціатив свого регіону тривалістю до 10 хвилин.

Для участі у Форумі необхідно подати Заявку встановленої форми (додається до цього оголошення). Заявки розглядатимуться у формі конкурсу.

Заповнений формуляр заявки треба надіслати до 17.04.2009 на електронну адресу: [email protected].

Учасники Форуму будуть повідомлені про результати розгляду заявок не пізніше 20 квітня 2009 року.

Контакти

  • Ірина Черенько
  • МГО «Центр прогресивної молоді «Апельсин»
  • [email protected]
  • +38(0462)605-616; 8-067-9458330

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.