bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

IT-конференція «UniversITy Digital you»
07.04.2014

Цікавишся новинами у сфері ІТ-технологій? Бажаєш поглибити свої знання і познайомитися з кращими спеціалістами галузі? Прагнеш випробувати свої сили у хакатоні або інфографіці? Тоді чекаємо на тебе 26-27 квітня на нашій конференції!

UniversITy” – це освітній проект міжнародної молодіжної організації AIESEC, який збере разом 150 учасників, 13 спікерів і створить відкриту атмосферу для спілкування і навчання.

У рамках дводенної конференції будуть розкриті найбільш “гарячі” теми: Web - oriented languages, cloud technology, комп’ютерна графіка у розважальних напрямах, віртуальна реальність, майбутнє цифрових фото, розробка додатків на Android та IOS, програми для гаджетів та інші. Фахівці відомих українських та міжнародних компаній будуть ділитися секретами успіху прибуткових проектів. Ти матимеш змогу перевірити свої вміння та позмагатися з іншими під час хакатону, пройти майстер-клас зі створення інфографіки, а також дізнаєшся про професійні стажування від AIESEC та його партнерів у сфері ІТ.

Реєструйся за посиланням, адже це унікальний шанс влитися в IT індустрію, відчути зсередини її атмосферу, послухати досвідчених гуру, і, цілком можливо, знайти своє покликання! 

Детальна інформація та останні новини у нас на сайті та офіційній сторінці VK - http://vk.com/university_digital_you.

Організатором конференції є AIESEC- міжнародна неполітична, неприбуткова молодіжна освітня організація, що надає можливості молоді віднайти та розвинути свій потенціал для здійснення позитивного впливу на суспільство.

AIESEC займається міжнародними програмами стажування та суспільною діяльністю, яка надає стажерам можливість отримати практичну освіту, розвиває лідерський потенціал молоді завдяки організації різноманітних проектів, а також забезпечує освітній процес для членів організації і всіх, хто співпрацює з організацією.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.