bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум «Об’єднана Україна: шукаємо шлях до порозуміння»
03.04.2014

5 квітня 2014 року 3 11.00 до 17.00 проводитиметься Форум «Об’єднана Україна: шукаємо шлях до порозуміння».

Зараз Україна перебуває на шляху важливих зрушень. Настав час подумати над тим, як об’єднати Україну, аби вистояти перед усіма внутрішніми та зовнішніми викликами, які постають перед нашою державою. Ніяка внутрішня чи зовнішня сила не подолає нас, якщо ми будемо діяти разом. Наш захід спрямований на те, щоб спробувати знайти рішення проблемам, з якими зіткнулася Україна сьогодні.

На Форумі ви матимете змогу переглянути документальні фільми про події, які відбувалися в Україні протягом останніх 3, 5 місяців, послухати найкращі есе з даної теми, взяти участь у дискусіях та майстер-класах. Переможці конкурсу есе отримають свої винагороди, а найкращі есе будуть опубліковані у брошурі Форуму, яку отримають усі учасники. Брошура буде надрукована українською мовою, тому не забудьте поділитися нею зі своїми друзями, аби мотивувати їх замислитися над необхідними кроками, які потрібно зробити для обє’днання України та досягнення порозуміння серед її громадян.

Будемо раді бачити вас на нашому Форумі, але в зв’язку з великою кількістю учасників та малою кількістю місць у нашому конференц-залі , перевага надаватиметься тим, хто зареєструються першими. Останній день реєстрації – 3 квітня (четвер).

Захід проводитиметься в офісі Американських рад (вул. Еспланадна 20, 6 поверх)

Мова: англійська
Реєстраційна форма: http://bit.ly/1msEmBa

Контакти

  • Григорчук Людмила
  • Американські Ради з міжнародної освіти
  •  [email protected]
  •  0976939287

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.