bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум з Трансформаційного Лідерства у Тбілісі
31.03.2014

Протягом першого тижня червня 2014 року, у м.Тбілісі (Грузія) відбудеться Тбіліський Форум з Трансформаційного Лідерства (TTLF), що передбачає 5-денний курс лекцій та проводиться  Грузинським Інститутом Стратегічних Досліджень (GISS) за фінансової підтримки Міжнародного Вишеградського Фонду.

Інститут Політичної Освіти виступає одним із партнерів даного проекту та сприяє тому, щоб Україна була гідно представлена на даному заході. Іншими організаціями-партнерами є Інститут Міжнародних Справ (Польща), Інститут Європейської Політики (Словаччина), Асоціація Міжнародної Політики (Молдова), Інститут Міжнародних Справ (Угорщина).

Форум передбачає зібрання групи з 20 практикуючих молодих лідерів в галузі права, політики, науки, державної служби, приватного підприємництва, громадянського суспільства, і міжнародного розвитку з країн Східного партнерства (Грузії, України, Азербайджану, Молдови, Вірменії та Білорусі) і країн Вишеградської Четвірки (Чехія, Угорщина, Польща та Словаччина).

Програма розрахована на практиків, котрі мають певні лідерські досягнення та інтерес до трансформаційного лідерства . Заявники можуть бути з числа політиків, державних службовців, науковців, підприємців, представників громадянського суспільства та засобів масової інформації. У їх нинішній якості заявники повинні відігравати (або мати потенціал щоб відігравати у подальшому) важливу роль у політичному, економічному і соціальному розвитку своєї країни.

Ця програма надає лідерам унікальний майданчик для спілкування, обміну досвідом та отримання практичної підготовки для подальшого просування своїх знань і навичок. Запрошені лектори з різноманітних фондів, аналітичних центрів, урядових кіл, підприємств та міжнародних організацій забезпечать учасникам висвітлення важливих питань лідерства.

Заявники мають відповідати таким критеріям:

1 . Досвід. Кандидати повинні бути практики (молоді лідери ), які вже мають певні лідерські досягнення. У їх нинішній якості заявники повинні відігравати (або мати потенціал щоб відігравати у подальшому) важливу роль у політичному, економічному і соціальному розвитку своєї країни. Також не підлягають розгляду заявки осіб, які навчаються у вищих навчальних закладах на очних відділеннях, оскільки дана програма не є академічним навчанням, а передбачена для практиків.

2 . Проживання в таких країнах: Україна, Молдова, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Вірменія, Словаччина, Чехія, Польща та Угорщина. Як виняток, подавати заявку на участь можуть ті кандидати, які проживають за межами своєї країни через війну або інший конфлікт.

3 . Вік: не молодше 25 і не старше 35 років на момент подачі заявки.

4 . Вільне володіння англійською мовою.

Всі заявники повинні заповнити відповідну форму на сайті: http://tbilisileadersforum.com та додати до неї два рекомендаційні листи. 

Термін подачі заявок до 5 квітня 2014 року.

Результати щодо відбору буде оголошено 15 квітня 2014

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.