bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Роль благодійності в умовах кризи
03.04.2009

Український форум благодійників запрошує Всіх, кого цікавить розвиток благодійності в Україні, взяти участь у Відкритій дискусії “Роль благодійності в Україні в умовах кризи”, яка відбудеться 15 квітня 2009 року.

Мета заходу: ініціювати публічну дискусію навколо ролі благодійників в умовах кризи та впливу благодійництва на подолання кризи в Україні.

Під час заходу планується обговорення таких питань:

  • Яким чином змінюються пріоритети благодійництва у сферах соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, культури, громадянського суспільства в цілому тощо під час кризи?
  • Які нові інструменти благодійної діяльності варто застосовувати під час кризи?
  • Якою є роль ЗМІ у висвітленні антикризової благодійної діяльності під час кризи?

Основними спікерами заходу стануть

Очікується, що у дискусії візьмуть участь понад 80 представників провідних вітчизняних благодійних фондів та організацій, українського бізнесу, приватних благодійників та ЗМІ.

Модератор дискусії: Галина Лактіонова, керівник проекту „Розвиток” громадської організації „Ділова ініціатива”, доктор педагогічних наук.

Дата і місце проведення дискусії: 15 квітня 2009 року з 10.00 до 12.30, Велика вітальня Будинку вчителя (аудиторія 308), вул. Володимирська 57, м. Київ.

Для участі у Відкритій дискусії необхідно до 10 квітня 2009 року зареєструватися, заповнивши:

  1. реєстраційну форму учасника;
  2. опитувальник, метою якого є збір та аналіз інформації щодо реакції української благодійності на фінансово-економічну кризу.

Заповнені документи слід надіслати на електронну адресу: [email protected] або на номер факсу (044) 425 92 95 до 10 квітня 2009 року.

Увага! Без заповненого опитувальника реєстрація не проводиться.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.