bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фінансова конференція FinCo
19.03.2014

Набридло читати хвилюючі новини про фінансовий ринок? Хочеш сам розбиратися у всіх питаннях? Ми тобі допоможемо! 22-23 березня у мю Києві відбудеться фінансова конференція FinCo. Зареєструйся за посиланням зараз, адже місць залишилось обмаль! http://tinyurl.com/finco14

FinCo - вже шоста поспіль фінансова конференція, яку організовує молодіжна організація AIESEC. Ти отримаєш багато практичних навиків, яких тобі так не вистачає в університеті, та зможеш поспілкуватися з лідерами у галузі фінансів! На тебе чекають професіональні спікери з найкращих компаній, тренінги, цікаві сесії та подарунки від наших партнерів для найактивніших учасників! KPMG, Mondelez, SunInBev - партнери конференції, лідери у своїх сферах на ринку.

Реєстрація: http://tinyurl.com/finco14

Більш детальна інформація: vk.com/finco14 http://m.facebook.com/finco.aiesec

Організатором конференції є AIESEC - міжнародна неполітична, неприбуткова молодіжна освітня організація, що надає можливості молоді віднайти та розвинути свій потенціал для здійснення позитивного впливу на суспільство.

AIESEC займається міжнародними програмами стажування та суспільною діяльністю, яка надає стажерам можливість отримати практичну освіту, розвиває лідерський потенціал молоді завдяки організації різноманітних проектів, а також забезпечує освітній процес для членів організації і всіх, хто співпрацює з організацією. 

Контакти

  • Марія Сизько
  • 098 88 70 109

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.