bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перший Великодній благодійний аукціон у Кіровограді
01.04.2009

У четвер, 2-го квітня об 11.00 у приміщенні художньої галереї Андрія Кадигроба (адреса: вул. Шевченка, 17, магазин «Мрія», третій поверх) відбудеться прес-конференція, присвячена першому у Кіровограді благодійному аукціону – продажу картин, безоплатно наданих кіровоградськими художниками, задля збору коштів для дитячого будинку «Наш дім».

Ідея провести благодійний аукціон виникла як протидія сірій, холодній зимі, що опутала місто, та фінансовій кризі, яка доводить людей до відчаю – як підтвердження думки, що у скрутні часи в українцях та кіровоградцях пробуджуються не гірші, а кращі почуття: співчуття, милосердя, бажання допомагати тим, кому ще важче.

Ініційована художником Андрієм Кадигробом та підтримана обласним художнім музеєм, Миколою Цукановим та усіма художниками-учасниками, акція присвячена до Великодня –торжества торжеств, яке напряму пов’язане із благочинням!

У прес-конференції візьмуть участь:

  1. Андрій Кадигроб, художник, директор галереї;
  2. Тетяна Ткаченко, директор обласного художнього музею;
  3. Жанна Січкар, заступник начальника відділу сім’ї та молоді міськради;
  4. Микола Цуканов, заступник Кіровоградського міського голови.

На даний момент участь в аукціоні беруть 15 художників, які надали 18 робіт. Серед учасників-художників, картини яких вже розвішені у галереї та будуть представлені на розгляд журналістів, є як досвідчені митці, так і ті, хто лише починає свій творчий шлях. Таким чином об’єдналися різні покоління задля благородної мети – допомоги дитячому будинку «Наш дім», що діє у Кіровограді та є першим в Україні дитячим будинком альтернативного типу. Там проживає півтора десятка дітей-сиріт, які потребують уваги та піклування з боку небайдужих кіровоградців. Саме таких буде запрошено до участі в аукціоні – цінителів художнього мистецтва, меценатів, політиків, громадських діячів.

У день аукціону – зранку, – відбудеться прес-конференція за участі художників, які надали свої картини, а по закінченню акції всі журналісти будуть повідомлені, скільки коштів було зібрано та яким чином вони будуть використані!
 

Контакти

  • Андрій Кадигроб
  • Вікторія Талашкевич
  • 8-050-102-48-99
  • 8-068-910-4340

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.