bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Маркетингова конференція “MarketLab 2014”
04.02.2014

1-2 березня в Києві відбудеться конференція “MarketLab 2014”. Шостий рік поспіль організатором виступає молодіжна організація AIESEC.

Подія об’єднає 150 енергійний, зацікавлених в світі маркетингу студентів старших курсів та молодих спеціалістів-маркетологів. Щорічна спеціалізована конференція відкриє талановитого маркетолога в кожному бажаючому. Спікери, фахівці в сфері маркетингу, розширять ваші знання про передові технології, ознакомлять учасників зі свіжими кейсами, розкажуть про основні тренди 2013-2014 років.

Більше того, у кожного буде шанс особисто поспілкуватись з представниками провідних компаній, з відомими спікерами, такими як Андрій Длигач - кращий маркетинг-тренер щорічного рейтингу Ukrainian Marketing Awards, генеральний директор групи компаній Advanter Group, Роман Гавриш - керуючий партнер інтернет - агентства Aimbulance, Андрій Федорів - власник і директор маркетингової компанії fedoriv.com та багатьма іншими.

MarketLab 2014 - це не тільки подія, де всі бажаючі можуть прослухати сесії, поглибити свої знання, ознайомитись з новими тенденціями в світі маркетингу, але й чудова можливість поспілкуватись з людьми в сфері власних зацікавлень, поділитись досвідом, зав’язати нові знайомства.

З деталньою інформацією можна ознайомитись на офіційному сайті проекту.

Для того, щоб стати учасником конференції, необхідно заповнити аплікаційну форму, пройшовши за посиланням.

Довідка:

AIESEC - міжнародна молодіжна організація, яка допомагає отримати новий досвід, розвивати професійні навики та особистісні якості, завдяки участі в організації проектів і міжнародних програмах обміну.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.