bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Місцеві громади отримають фінансову підтримку для протидії торгівлі людьми
30.03.2009

МОМ в УкраїніШвейцарське бюро співробітництва в Україні протягом трьох років надасть 1.3 млн. швейцарських франків на протидію торгівлі людьми на рівні місцевих громад. Проект виконуватиме Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні у партнерстві з українськими неурядовими організаціями - Фондом розвитку громадських організацій «Західно-український ресурсний центр» та Всеукраїнської благодійною організацією «Український фонд «Благополуччя дітей».

Прес-конференція з нагоди початку проекту відбудеться 3 квітня 2009 року об 11:00 годині у приміщенні Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту за адресою: вул. Еспланадна, 42.

У прес-конференції братимуть участь Директор Швейцарського Бюро Співробітництва в Україні Мануель Еттер, Голова Представництва МОМ в Україні Джефрі Лабовіц, представники Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту та Міністерства освіти і науки, представники партнерських неурядових організацій.

Проект «Попередження торгівлі людьми шляхом розвитку соціальної роботи та мобілізації громад» виконуватиметься в чотирьох областях України – на Заході (Львівська та Івано-Франківська області), на Сході (Донецька область), та в Автономній Республіці Крим. У кожній області проект працюватиме з чотирма невеликими громадами, протягом січня 2009 – грудня 2011 року місцевих соціальних працівників, педагогів та лідерів громад буде залучено до роботи з протидії торгівлі, заходів щодо розвитку громади та створення альтернативних можливостей для молоді.

Більш детальна інформація до Вашої уваги надається в прес-релізі в окремому файлі. 

Контакти

  • Світлана Слабінська
  • Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні
  • [email protected]

Коментарі

Микола Яцков   5603 дні тому   #  

І знов Закарпаття впрольоті...

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.