bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підтримка розвитку ділової спроможності українських підприємств
25.03.2009

Проект Європейського Союзу (ЄС): «Підтримка розвитку ділової спроможності українських малих та середніх підприємств – міжнародний аспект» впроваджується WYG International (Великобританія) у Київській, Львівській і Харківській областях.

Головний партнер проекту - Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва.

Проект сприяє розвитку конкурентоздатності малих і середніх підприємств (МСП) завдяки підвищенню їх ефективності, наданні рекомендацій основним структурам з розвитку МСП, консультативно-методологічній підтримці щодо експортно-інвестиційної діяльності, залучення іноземних інвестицій, а також шляхом підвищення обізнаності МСП щодо інтернаціоналізації бізнесу у країні.

У проекті беруть участь 62 МСП трьох областей що працюють у наступних галузях:

  • машинобудування / виробництво устаткування Харківської області;
  • деревообробна промисловість / виробництво меблів Львівської області;
  • інформаційні технології у Київської області.

Обрані МСП отримують консультації та тренінги задля поліпшення навичок їхнього керівництва, покращення показників діяльності та забезпечення дотримання ними міжнародних бізнесових практик. Зокрема, проект підвищує можливості МСП щодо залучення інвестицій та їх експортної діяльності.

Для обраних МСП, які беруть участь у Проекті, заплановано шість заходів з розвитку партнерства: три вітчизняні і три зарубіжні місії для кожного із трьох секторів. Головна мета таких заходів – допомогти МСП знайти потенційних замовників, інвесторів, встановити бізнес зв’язки між українськими компаніями та компаніями ЄС.

Перший захід з розвитку партнерства, організований Проектом – Міжнародний інвестиційний бізнес-форум для компаній машино- і приладобудівної галузі відбудеться 1 квітня 2009 року під час міжнародної торгової виставки інструментів та обладнання INTERTOOL (31 березня – 3 квітня 2009 року).

Форум проходитиме у Конференц-залі Міжнародного виставкового центру, Київ, Броварський проспект, 15, метро «Лівобережна», з 10:00 до 17:00.

Програма Форуму включає презентації українських і міжнародних експертів щодо перспектив бізнес-співпраці між іноземними компаніями та компаніями Харкова та Харківської області. Учасники Форуму також матимуть можливість зустрітися і обговорити пропозиції щодо співпраці, представлені бенефіціарами Проекту – машино/приладобудівними малими та середніми підприємствами Харківської області (попередня програма Форуму додається).

Під час форуму відбудеться також коротка прес-конференція для представників засобів масової інформації (після вступної промови, з 11:15 до 11.30.)

Запрошені головні доповідачі: Світлана Свищева, Заступник голови Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва; Грігоріус Контзоглу, Менеджер проектів, економічний розвиток та інноваційна політика, Представництво Європейської Комісії в Україні; Кен Накбар, Керівник Проекту ЄС;

Взяти участь у Міжнародному інвестиційному бізнес-форумі запрошуються українські і зарубіжні компанії, які працюють у галузі, машинобудування/устаткування, організації з розвитку підприємництва, а також представники засобів масової інформації.

Реєстрація представників засобів масової інформації: Наталія Мартиненко, експерт зі зв’язків з громадськістю [email protected]

Проект, який фінансується Європейським Союзом:”Підтримка розвитку ділової спроможності українських МСП – міжнародний аспект»

 

Контакти

  • Кена Накбара
  • керівника Проекту
  • [email protected]
  • 8044-229-61-83
  • 8044-229-85-27

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.