bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

1 рік парламенту: підсумки перезавантаження
23.11.2013

10 грудня об 11.00 в залі «Предслава» готелю «President Hotel» (Київ, вул. Госпітальна, 12) розпочнеться конференція щодо проміжних результатів роботи парламенту VII скликання та моніторингових висновків дослідження ОПОРИ. Тема заходу: «1 рік парламенту: підсумки перезавантаження».

анонс

12 грудня 2013 року минає рівно рік від дня, коли Верховна Рада VII скликання розпочала свою роботу. ОПОРА пропонує переглянути та оцінити ключові епізоди політичного життя парламенту. Представники організації розкажуть про роботу депутатів і комітетів, прозорість, відкритість та інституційну незалежність Верховної Ради. ОПОРА презентує критерії для якісної оцінки законотворчої діяльності парламентарів, які зможуть використовувати громадські активісти, виборці, журналісти та політики. Організатори також підготували ряд рейтингів, які оголошуватимуться на конференції. Не менш цікавою стане комплексна оцінка політичних компромісів та сумісного голосування між фракціями і позафракційними депутатами.

Гостями заходу стануть провідні експерти, депутати від різних фракцій, політологи, дипломати та представники міжнародних організацій.

Для участі у конференції необхідно заповнити електронну форму

Акредитація журналістів за телефоном 063 616 04 81.

 

Контакти

  • Юрій Хорунжий
  • прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА
  •  [email protected]
  • 063 616 04 81

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.