bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Корпоративна соціальна відповідальність через призму ЗМІ
24.03.2009

В рамках заходу буде презентовано і обговорено результати експертного опитування представників медіа і бізнесу, проведеного Центром Розвитку КСВ за підтримки Посольства Норвегії в Україні.

 

В рамках Проекту були опитані представники 21 великої бізнес-компанії, які безпосередньо займаються впровадженням політики корпоративної соціальної відповідальності (з них - 12 представників міжнародних бізнес-компаній, 9 - вітчизняних бізнес-компаній), та 11 представників засобів масової інформації; проаналізовані практики соціальної відповідальності міжнародних медіа-корпорацій, міжнародний досвід висвітлення соціальних проектів компаній і шляхи просування соціальної відповідальності у ЗМІ, в т.ч. роль новітніх ЗМІ.

В рамках заходу планується:
  1. 1. Презентувати результати дослідження щодо висвітлення соціальних проектів компаній в ЗМІ України і інших країн;
  2. 2. Представити досвід міжнародних медіа-корпорацій у впровадженні соціальної відповідальності (Bertelsmann, Reuters, Reed Elsevier, Time Warner, Vivendi, Pearson);
  3. 3. Обговорити висновки, рекомендації і можливості реалізації запропонованих кроків задля поширення концепції соціальної відповідальності в Україні;
  4. 4. Представити ініціативу приєднання України до міжнародного проекту розробки критерії для соціально-відповідальних медіа.

Прохання зареєструватися до 25 березня 2009р. - [email protected]

Дата і час: 26 березня 2009р., 14:00

Адреса УКРІНФОРМу: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. "Театральна").

Вхід за службовими посвідченнями або картками НСЖУ.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.