bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція для представників НУО та бібліотек
30.10.2013

Міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького м. Миколаєва та програма «Бібліоміст» запрошують Вас взяти участь у  регіональній конференції «Роль благоустрою у формуванні комфортного середовища проживання», яка відбудеться 21-22 листопада у приміщенні Миолаївської міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького (вул. Потьомкінська, 143-а, м. Миколаїв). Конференція збере представників НУО,  бібліотек та представників органів місцевого самоврядування з Миколаївської, Одеської, Херсонської, Запорізької, та АР Крим. У програмі Конференції передбачено презентації кращого досвіду співпраці між бібліотеками та НУО, обговорення можливостей та перепон для реалізації проектів, спрямованих на благоустрій міст та екологічні ініціативи, пошук потенційних партнерів тощо. Під час заходу Ви отримаєте можливість:

  • ознайомитись з успішними моделями співпраці НУО та бібліотек задля реалізації проектів у сфері екології та благоустрою міст;
  • отримати нові ідеї послуг для громади;
  • знайти нових партнерів для своєї бібліотеки або громадської організації.

Якщо Ви хочете взяти участь у конференції, будь ласка, заповніть анкету:

Кількість учасників обмежена. Учасники будуть відібрані на конкурсній основі залежно від відповідей на запитання анкети. Кінцевий термін подання заявок – 7 листопада. Обраним учасникам програма «Бібліоміст» відшкодує проїзд, забезпечить проживання та харчування.

Контакти

  • Наталія Новакова
  • координатор роботи з партнерами: [email protected] або тел. (044) 586 27 81

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.