bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальні інновації в боротьбі з бездомністю: від професійного навчання до якісної соціальної роботи
21.10.2013

6-7 листопада 2013 року, м. Львів: всеукраїнська конференція «Соціальні інновації в боротьбі із бездомністю: від професійного навчання до якісної соціальної роботи».

Організатор: Чернівецьке міське об’єднання громадян «Народна допомога».

Партнери проекту: Міністерство соціальної політики України, Федеральне міністерство соціальних справ та захисту прав споживачів Австрії, НУО «Фольксгільфе Австрія».

Учасники: працівники соціальних організацій (державних та неурядових), які надають соціальні послуги бездомним людям, працівники центрів обліку бездомних громадян, представники органів влади з різних регіонів України.

Конференція має на меті підведення підсумків реалізації міжнародного україно-австрійського проекту «Центр соціальних інновацій в боротьбі із бездомністю в Україні». Під час конференції, буде презентовано здобутки проекту, чернівецький унікальний досвід створення та розвитку системи комплексного обслуговування бездомних людей, а також обговорено шляхи та можливості розвитку партнерства та співпраці в напрямку вдосконалення механізму соціальної роботи із бездомними в Україні.

Учасникам конференції буде компенсовано видатки на проїзд (купе або автобус), оплачено добу проживання у Львові та харчування під час конференції.

Бажаючих взяти участь в заході, просимо надсилати заявку на участь електронною поштою [email protected] до 17.00, 30 жовтня 2013 року, більше інформації про захід за тел. 0372 585-156, 0506491845.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.