bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

До Києва приїде Генеральний Секретар Пан-Європи
23.03.2009

Пан-Європейський союз за сприяння Ліги політологів-міжнародників «Дипкорпус» запрошують до дискусії: «Яка Європа нам потрібна?»

6-7 квітня 2009 р. відбудетсья презентація організації «Пан-Європейський союз». На запрошення прогресивної української молоді, до Києва приїде Генеральний Секретар Пан-Європи з Австрії – Райнхард Клочек з презентацією про історію та діяльність Пан-Європейського Союзу. На його прохання під час зустрічі зі студентами-міжнародниками київських університетів відбудуться дискусії на тему: «Яка Європа нам потрібна?».

Пан-Європейський рух – найдавніший європейський руху за єдність, заснований у 1922 році. Пан-Європа – це політична організація, яка є прибічником об’єднаної Європи як простору свободи, безпеки та права і відстоює право кожної європейської країни стати членом Європейського Союзу. Від самого початку організацію підтримують відомі європейські політики, громадські діячі, учені, журналісти та молодь. На сьогоднішній день Пан-Європейські рухи засновані у 27 країнах всієї Європи.

До участі запрошуються усі бажаючі. Попередня реєстрація за електронною адресою: [email protected] з поміткою «Пан-Європа» (форма реєстрації додається).

Дискусії-презентації відбудуться у вищих навчальних закладах за наступним розкладом:
6 квітня, 14:40 -  Київський гуманітарний інститут( вул. Стельмаха, 5 конференц-зал);
7 квітня, 9:30 - Інститут міжанродних відносин КНУ (ім. Шевченка вул. Мельникова, 36) (буде підтверджено);
7 квітня, 13:30 -  Національний авіаційний університет Інститут міжнародних відносин( пр-т Комарова, 1 Актова зала (ауд. 303)
7 квітня, 17:00 - Національний університет«Києво-Могилянська академія» (вул. Сковороди, 2, Конгрегаційна зала староакадемічного корпусу)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.