bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний досвід боротьби з трудовим рабством у Києві
23.03.2009

З 31 березня в Києві розпочинає роботу п’ята міжнародна конференція «Міжнародні перспективи співробітництва правоохоронних органів у боротьбі з торгівлею людьми», яка присвячена темі протидії торгівлі людьми з метою трудової експлуатації.

Конференція відбуватиметься в рамках угоди між Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та Міністерством внутрішніх справ України за сприяння Шведської агенції міжнародного розвитку та співробітництва (SIDA) та Міністерства закордонних справ Королівства Данії. Конференція відбуватиметься три дні поспіль у приміщенні «Президент Готелю» (вул. Госпітальна, 12).

У роботі конференції візьмуть участь більше ста правоохоронців-практиків з двадцяти п’яти країн світу – Таїланду, Туреччини, США, країн-членів Європейського Союзу, а також Білорусі, Молдови, Грузії, Ізраїлю та інших країн. Під час конференції розглядатимуться правове визначення трудової експлуатації, основні характеристики елементів злочину, міжнародні інструменти обміну оперативною інформацією, а також будуть вироблені практичні рекомендації для урядів країн-учасників задля вдосконалення механізмів протидії цьому транснаціональному злочину.

Експерти Скотленд-Ярду, Департаменту юстиції США, державної прокуратури Таїланду та інших установ поділяться досвідом своїх країн у сфері протидії злочинам торгівлі людьми. Конференцію відкриватимуть Надзвичайний та Повноважений Посол Королівства Швеція в Україні Стефан Гуллгрен та Надзвичайний та Повноважений Посол Королівства Данія в Україні Уффе Балслев.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.