bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інноваційний форум
20.03.2009

Фонд цивільних досліджень та розвитку США (CRDF) та Міністерство освіти і науки України проводять перший Інноваційний Форум в Києві 31 березня 2009 р. Ціль Форуму - продемонструвати передові українські технології та презентувати їх потенційним інвесторам і партнерам. Одинадцять півфіналістів Конкурсу "Гранти ділового партнерства", який проводився під егідою програми Науково технологічного підприємництва (STEP Business Partnership Grant Program), презентують експертам бізнес-плани своїх проектів.

На початку березня 2009 року півфіналісти взяли участь в інтенсивній тренінговій програмі, під час якої американські та українські бізнес-професіонали навчали їх мистецтву успішної презентації технологій потенційному інвестору. Кращі автори проектів отримають гранти у розмірі 24 тис. доларів від CRDF та Міністерства освіти і науки з метою продовження роботи по комерціалізації своїх наукових розробок.

Участь у Форумі дає Вам можливість:
- Отримати інформацію про перспективні інноваційні українські технології;
- Дізнатися більше про високотехнологічне інноваційне підприємництво від українських і американських експертів;
- Навчитися, як зробити "блискавичну" презентацію технології;
- Розширити коло Ваших професійних контактів

Для отримання подальшої інформації зверніться, будь ласка, до сайту CRDF - www.crdf.org або www.crdf.org.ua та звоніть або пишіть Євгенії Северяніній - [email protected], (044) 256 2543, 8 -067 443 9189.

Час: 9:30-19:00 31 березня, 2009 

Місце: Kиїв, Україна, Український Дім, 5-ий поверх

Завданням Програми Міністерства освіти і науки України та CRDF “Гранти ділового партнерства» є розвиток науково-технологічного партнерства між компаніями і коллективами розробників з метою отримання нових економічних комерційних можливостей для обох сторін.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.