bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Сareer Start» відкриває секрети ефективного працевлаштування!
08.10.2013

Рано чи пізно перед кожною людиною постає проблема пошуку роботи. Де знайти хорошу роботу? Як писати мотиваційні листи? Як довести роботодавцю що ти саме «Той»?

 12 жовтня в тебе є гарна нагода знайти відповіді на всі свої питання, відвідавши конференцію кар’єри «Career Start», що проводиться в Києві! Не пропусти її!

Що чекає на кожного учасника проекту? Дух творчості і змін, корисна та актуальна інформація про тенденції на ринку праці, цікаві знайомства, а також шанс знайти хорошу роботу.

Програма конференції обіцяє бути яскравою:

Спеціалісти по роботі з персоналом в “KPMG” Анна Курашова та Юлія Шульга відкриють секрети пошуку роботи, про яку ти мрієш, в інтернеті.

Воркшоп на тему «Стати переможцем у змаганні за роботу» проведуть: Олександр Зайома-викладач техніки мовлення та ораторської майстерності, Надія Перевізник-спеціаліст з управління проектами  в галузі медіа та маркетингу,а також Тарас Гуленко – рекрутер компанії «SunInBev».

Світлана Гребенюк - тренер із «BogushTime» розкаже про те,  хто такий Multitasker  і як ним стати. 

І це ще не всі кар’єрні можливості, що пропонує “Career Start”!

Бізнес-тренер, а також директор консалтингового центру “Європейська технічна допомога”. Сисун Владлен виступить з темою «Оцінка професійних компетенцій. Як дорого «продати» себе на ринку праці».

Також на вас чекає : ярмарок вакансій,  корисні поради майбутнім фрілансерам від порталу HeadHunter, сесія «Загадка мотивації» від Анни Стеценко, директора рекрутингової агенції «Indigo» і багато інших актуальних тем, які допоможуть збудувати кар’єру професіонала.

Участь у конференції безкоштовна!Проте кількість місць обмежена.

Партнери конференції: KPMG, SunInBev,  Kraft Foods, 7 color.

Головний інтернет-партнер - HeadHunter.

Інформаційні партнери: ЯППИ, ukropp, Київський молодіжний центр праці, Growth.in.ua, vnz.org.ua, Громадський простір, Платформа, Гурт, Можливості в Україні, Student magazine, НСТ КНЕУ, kiev.glo.ua, osvita.ua, ligauba.org.ua та інноваційний партнер kmbs.com.ua.

Конференція буде проводитись за адресою: вулиця Лагерна, 32, Університет економіки та права «КРОК»

З детальною інформацією про проект можна  ознайомитись на сайті http://aiesec-projects.in.ua/careerstart/ або за контактним телефоном:

+38 063 49 49 753 Ткачук Марина

AIESEC - міжнародна молодіжна організація, що представлена в 113 країнах світу, сприяє розвитку лідерського потенціалу молоді. AIESEC займається організацією міжнародних програм обміну, професійних стажувань, реалізацією освітніх, соціальних, екологічних проектів та ініціатив. 

Контакти

  • AIESEC
  •  http://aiesec-projects.in.ua/careerstart/
  • Ткачук Марина +38 063 49 49 753
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.