bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум Карпатських мас-медіа
01.10.2013

У зв’язку з реалізацією проекту Карпатські мас-медіа як інструмент промоції транскордонної співпраці в Карпатському Єврорегіоні», що фінансується Департаментом публічної та культурної дипломатії Міністерства Закордонних Справ Республіки Польща в рамках конкурсу «Співпраця у галузі публічної дипломатії 2013» Асоціація «Єврорегіон Карпатський Польща» у партнерстві з Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» та Західноукраїнським журналістським молодіжним фондом екологічної та туристично-просвітницької інформації «WETI» запрошують до участі у Форумі карпатських мас-медіа.

Очікується участь 120 представників засобів масової інформації з України (Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей) та Польщі (Підкарпатське воєводство).

Основною темою Форуму є обговорення актуального стану та перспектив транскордонної співпраці мас-медіа української та польської частин Карпатського Єврорегіону, а також ролі засобів масової інформації у промоції транскордонної співпраці.Форум відбудеться 18 жовтня 2013 р. з 10.00 до 17.00 за адресою: м. Львів, вул. Княгині Ольги, 116, готель Супутник, конференц-зал.

Участь у Форумі є безкоштовною. Організатор забезпечує харчування та переклад під час Форуму.

Організатор забезпечує проживання учасників з Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей (17-18 вересня 2013 року). Кількість місць для проживання є обмеженою (біля 45).

Заявку до участі у Форумі слід подати шляхом заповнення та надсилання підписаної РЕЄСТРАЦІЙНОЇ ФОРМИ на електронну адресу [email protected] до 07 жовтня 2013 року.

 

За додатковою інформацією звертайтеся до:

1)      з польського боку – Оксана Петринич, Асоціація «Єврорегіон Карпатський Польща», [email protected], +48 17 852 52 05

2)      з українського боку – Галина Литвин, Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна», [email protected], +38 032 235 72 76

 
Організатор залишає за собою право відмовити частині учасників у безкоштовному проживанні у зв’язку з обмеженою кількістю місць.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.