bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна науково-практична конференція “Розвиток публічного адміністрування”
23.09.2013

24-25 жовтня 2013 р., м. Рівне. Організаторами конференції є Польська академія наук, Київський університет права НАНУ та Рівненська ОДА.

Запрошуємо до участі студентів старших курсів, аспірантів і докторантів, науковців і фахівців у сфері державного управління, права, економіки, політичних і соціальних наук, представників громадських організацій, органів державної влади і місцевого самоврядування.

Заплановано видання збірника матеріалів конференції.

Під час конференції обговорюватимуться наступні питання:

1. Теоретико-методологічні засади публічного адміністрування

2. Забезпечення розвитку публічного адміністрування: правова, організаційна, економічна, інформаційна, соціальна, професійна складові

3. Міжнародний досвід публічного адміністрування

4. Управлінська діяльність і надання послуг в органах державної влади і органах місцевого самоврядування.

Особливий аспект конференції - обговорення впливу  громадських неурядових організацій на реалізацію функцій публічного адміністрування, ролі міжнародних організацій на формування нової парадигми державного управління, обміну досвідом НГО у сфері громадського контролю здійснення органами державної влади і місцевого самоврядування своїх повноважень. Що корисного з досвіду функціонування публічного адміністрування в інших країнах може використати Україна? Які норми права повинні регулювати громадський контроль та використання його результатів? Якого бюджету буде достатньо для функціонування державного апарату й чому? Як має бути реалізовано та як насправді реалізується державна політика у сфері охорони здоров’я, освіти, економіки, промисловості, контролю? Ці та інші питання обговорюватимуть учасники з 11 держав - Польщі, Болгарії, Угорщини, Молдови, Румунії,  Словаччини, Грузії, Швейцарії, Австрії, Іспанії та України.

Мови конференції - українська, англійська, російська, польська

Кінцева дата реєстрації та подання матеріалів - 20 жовтня 2013 року. Вимоги до оформлення доповідей і статей та умови участі у конференції - за посиланням та на сайті Київського університету права НАН України.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.