bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перший український бізнес саміт з проблем зміни клімату
18.03.2009

Представництво ООН в Українї та мережа Глобального договору за підтримки Міністерства охорони навколишнього природного середовища в рамках Національної кампанії «Прямуй на зелене» організовує Перший український бізнес саміт з проблем зміни клімату.

Генеральний Секретар ООН назвав 2009 рік «роком зміни клімату». Цього року відбудуться важливі зустрічі з питань зміни клімату, а саме такі як світовий бізнес-саміт у травні та конференція зі зміни клімату ООН (COP 15) у грудні. Зміна клімату, будучи проблемою глобальною, вимагає відповіді кожної країни, включачи Україну.
На саміті обговорюватимуться такі питання як роль бізнесу у протидії зміні клімату, застосування нових інноваційних природоохоронних бізнес-моделей, державне стимулювання екологічної відповідальності бізнесу, необхідність приватно-громадських партнерств та важливість розвитку екологічно дружніх технологій і ефективного використання ресурсів.

Під час саміту будуть презентовані результати національного дослідження «Зміна клімату: ставлення та готовність до дій», проведенного на замовлення Предстваництва ООН в січні 2009 р. Опитування населення, представників бізнесу та експертної спільноти в 24 регіонах України та республиці Крим пропонує цілісну картину сприйняття проблеми зміни клімату в Україні та готовності різних соціальних акторів до конкретних дій щодо її вирішення.

До участі у саміті запрошені представники українських та міжнародних компаній, що працюють в Україні, представники влади, дипломатичного корпусу та неурядових організацій. З програмою саміту ви можете ознайомитись тут.

До участі у події просимо зареєструватись, надіславши електронне повідомлення Анні Данилюк на [email protected] до 20-го березня 2009 або за телефоном (044) 253 93 63. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.