bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція за міжнародною участю “Актуальність юридичних праць Ганса Кельзена для сучасних України”
20.09.2013

Конференція організована Київським університетом права НАН України та Посольством Австрії в Україні. Захід присвячено 132-й річниці від дати народження Ганса Кельзена - видатного австрійського і американського юриста, філософа, основоположника напрямку позитивізму в юридичній науці, основоположник концепції конституційного суду і конституційного контролю.

Спеціально на цей захід до м. Київ прибуде професор Герберт Шамбек - науковець, відомий політичний діяч, екс-спікер Парламенту Австрії, почесний президент Австрійської комісії юристів, який є учнем Ганса Кельзена.

Запрошуємо до участі юристів, студентів, аспірантів, науковців, громадських діячів!

Захід відбудеться 3 жовтня 2013 року об 11.00 (початок реєстрації - 10.00) за адресою: м. Київ, вул. Володимирська 55, 2-й поверх, мала зала Президії Національної академії наук України.

Робочі мови конференції - німецька, англійська, українська, російська.

Оскільки участь у заході братимуть відомі політичні і громадські діячі, представники і керівники дипломатичних місій в Україні, то для участі у заході обов’язкова попередня реєстрація - повідомте, будь-ласка, на адресу [email protected] свої ПІБ, посаду, місце роботи/навчання, контактні дані (номер мобільного телефону). Запрошення буде надіслано Вам на е-мейл.

Останній день реєстрації - 29 вересня 2013 року

Кількість місць обмежена. Вхід лише по запрошенням відповідно до списку гостей.

 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.