bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Права дітей-сиріт, інвалідів і халатність чиновників-бюрократів
13.03.2009

16 березня об 11.00 в УКРІНФОРМі відбудеться прес-конференція „Права дітей-сиріт, інвалідів і як бюрократи-чиновники своєю халатністю та бездіяльністю готують поповнення лав інвалідів, бездомних, пацієнтів психлікарень та тюрем". 

Організатор заходу: ДОДОО "Допоможемо дітям". м.Дніпропетровськ.
У заході візьме участь Голова ДОДОО "Допоможемо дітям“ Микола Кожушко. На захід запрошені представники МОЗ України, Уповноваженого Верховної Ради з прав людини, прокуратури, МВС, представники політичних партій та громадських організацій, потерпілі від некваліфікованого лікування та медичного втручання.

Коротко." Ми стали інвалідами з різних причин, внаслідок хірургічних операцій, профзахворювань і уже багато років звертаємось у відповідні органи охорони здоров'я із заявами з приводу неправомірних дій і неналежного обслуговування населення спеціалістами медичних лікувальних закладів, а також інших питань. Однак, замість всебічного розгляду наших звернень, оперативного вирішення наших проблем і ліквідації недоліків, ми зіткнулись з бюрократією, халатністю і повною бездіяльністю по відношенню до пацієнтів-інвалідів", каже М.Кожушко.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.