bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Одесі відбудеться Social Camp Ukraine 2013
19.08.2013

7-8 вересня HUB Odesa та WEF Global Shapers Odesa Hub проводить Social Camp Ukraine - конференцію для представників неурядових організацій, громадських активістів, представників соціально відповідального бізнесу. Два дні будуть обговорюватись інноваційні методи подолання соціальних проблем, удосконалення міського середовища, проекти що змінюють світ, соціальне підприємництво.

Саме під час Social Camp Ukraine відбудеться найголовніша в цьому році, на нашу думку, подія – відкриття HUB Odessa. Це унікальна для міста й всієї України платформа для представників соціально відповідального бізнесу, громадських активістів, соціальних StartUPів. В HUB Odessa ми плануємо створити спільноту та постійно діючий інкубатор соціальних, громадських проектів. Пропонуємо донорським структурам, бізнес-структурам прийняти участь як у Social Camp Ukraine, так і у розвитку соціальних й громадських ініціатив України у форматі HUB Odessa. 

Ми залучаємо учасників з усієї України, Європи, Російської Федерації, Білорусі. Загалом ми очікуємо більше 130 учасників. 

Основні теми, що будуть обговорюватись на Social Camp: 

  • Побудова спільнот; 
  • Соціальне підприємництво; 
  • Проекти, що змінюють світ; 
  • Міський активізм; 

Ми запросили 18 доповідачів із України, Росії, Європи. Доповідачі вже анонсуються в FaceBook, остаточний розклад буде на сайті. 

Окрім власне Social Camp та відкриттям HUB Odessa пропонуємо насолодитись відпочинком в сонячній та гостинній Одесі в оксамитовий сезон. Ми готуємо вечірку-сюрприз для учасників конференції, на ній ми зможемо відчути весь дух нашого улюбленого міста й моря. 

Сторінка в мережі FaceBook 

Сайт - socialcamp.od.ua 

Зареєструйтесь 

Вартість участі - від 150 гривень, та покриває участь, харчування, вечірку. Якщо вам буде необхідна допомога із поселенням, ми запропонуємо вам доступні варіанти.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.