bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

З книгою – до дітей!
11.03.2009

12 березня 2009 року о 14:00 у Всеукраїнському прес-центрі при українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16 відбудеться прес-конференція Всеукраїнського благодійного проекту «З книгою – до дітей!» в Київській області.

У прес-конференції візьмуть участь:

  • Олександр Максимчук, Голова Правління Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000»;
  • Марина Криса, Президент Благодійного фонду «Товариство «Приятелі дітей»;
  • Тарас Яценко, Голова МХО «Витанія» – координатор проекту «З книгою – до дітей!»;
  • Тетяна Шахнік, Директор видавництва «Грані-Т»;
  • Влада Литовченко, Президент Благодійного фонду «Обдаровані діти – майбутнє України»;
  • Ольга Сумська, заслужена артистка України, телеведуча, а також директори і представники шкіл-інтернатів та дитячих будинків, що беруть участь у проекті.

Всеукраїнський благодійний проект «З книгою – до дітей!» стартував 30 вересня 2008 року. Організатори – Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000», Видавництво «Грані-Т», Благодійний фонд «Товариство «Приятелі дітей» та Молодіжна християнська організація «Витанія».

Організатори проекту за підтримки партнерів, медіа-партнерів та відомих діячів культури, спорту і шоу-бізнесу систематично й регулярно популяризують книгу та читання серед дітей і молоді із найбільш соціально незахищених категорій (вихованців сиротинців, інтернатів, дитячих будинків сімейного типу, колоній для неповнолітніх), а також створюють дитячі бібліотеки і поповнюють їх фонди в дитячих закладах у різних областях України, сприяючи таким чином інтелектуальному й духовному розвитку дітей.

З моменту старту проекту благодійні заходи вже відбулися в таких областях: Тернопільській (передано 350 книг), Херсонській (997 книг), Івано-Франківській (700 книг), Львівській (500 книг), Сумській (750 книг) та Харківській (1050 книг).

У рамках чергового етапу Всеукраїнського благодійного проекту «З книгою – до дітей!» в Київській області будуть поповнені бібліотечні фонди семи закладів.

Запрошуються представники ЗМІ до участі у висвітленні цієї події.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.