bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європейці перейнялись енергетичною безпекою
16.09.2008

Цьогорічний форум зосередиться на питанні посилення співпраці в галузі енергетичної безпеки Чорноморсько-каспійського регіону та країн Європейського Союзу. Учасники намагатимуться визначити спільні засади для поєднання інтересів національних енергетичних стратегій країн Чорноморсько-каспійського регіону та Європейського Союзу.

У форумі візьмуть участь близько 200 державних діячів високого рівня, відомих аналітиків, представників бізнесу та засобів масової інформації з Чорноморсько-каспійського регіону, Європейського Союзу, США та відповідних міжнародних та регіональних організацій. Захід відбувається під патронатом Міністерства закордонних справ України та за підтримки Інституту досліджень безпеки Європейського Союзу.

Зважаючи на те, що Другий Київський безпековий форум з особливим наголосом на проблемах енергетичної безпеки відбудеться за тиждень до чергового Енергетичного Саміту в Баку, переконані, що він дасть змогу на міжнародному рівні додатково опрацювати концептуальні підходи до вирішення нагальних транснаціональних проблем у енергетичній галузі.

Попередня програма

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.