bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На міжрегіональну веб-конференцію до Дня Європи розшукуються зацікавлені черкащани
20.05.2013

24 травня через мережу Інтернет Черкаси приєднаються до веб-конференції на тему: «Порівняння вигод та витрат від приєднання України до Митного Союзу РБК та Угоди про Асоціацію з ЄС». За допомогою новітніх технологій у конференції одночасно візьмуть участь також представники з Миколаєва, Сум, Хмельницького,Чернівців, Чернігова та Харкова.

Основним експертом конференції виступає Ігор Бураковський – голова правління Інституту економічних досліджень та політичних консультацій. Початок конференції о 15.00 на базі Центру європейської інформації ОУНБ ім. Тараса Шевченка. Під час веб-конференції присутні будуть забезпечені кавою-паузою та матеріалами для нотування.

В зв’язку з тим, що обмежена кількість присутніх 30 особами, участь у конференції за попередньою реєстрацією по номерах телефонів 0472 36-22-59, 067 473 11 52, 093 863 36 88, 066 501 19 31 – Сергій Слинько - фахівець з ІКР Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру.

Проект реалізовується у тісному партнерстві Центру європейської інформації ОУНБ ім. Тараса Шевченка, Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру, структурних підрозділів ОДА, Черкаської обласної благодійної фундації «Паритет».

Заходи відбуваються в рамках проекту «Дні Європи в Україні – 2013» Товариства «Український Народний Дім в Чернівцях» та Мережі Центрів європейської інформації України реалізовується за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження». Проект передбачає проведення Днів Європи у травні 2013 року у регіонах України з фокусуванням на дискусіях про європейські цінності, зокрема, тематиці прав людини та громадянської активності.

Контакти

  • Сергій Слинько

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.