bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

VIII Економічний Форум Молодих Лідерів
09.05.2013

Бажаєш приєднатися до дискусії про майбутнє Європи? Прагнеш поділитися баченням щодо Європи зі своїми колегами? Хочеш подискутувати з лідерами найвищого рівня? Надішли заявку на участь у наймасштабнішій зустрічі молодих лідерів в Європейському Союзі.

Участь у Форумі можлива у разі заповнення онлайн аплікаційної форми та успішного проходження конкурсного відбору. Аплікаційні форми приймаються до 17 травня 2013 року. Більш детальна інформація

VIII Економічний Форум Молодих Лідерів відбуватиметься 3-6 вересня 2013 в м. Новий Сонч.

Форум служить своєрідною платформою для обміну думками про майбутнє Європейського Союзу та всього європейського континенту. Місія Форуму полягає у генеруванні ідей для майбутнього Європи. Щорічно майже 350 молодих лідерів, що представляють 42 країни Європейського Союзу, Східної Європи, Балкан та Кавказу, беруть участь у цьому діалозі. Учасники Форуму презентують громадянські, соціальні, політичні та економічні організації.

Економічний Форум Молодих Лідерів є наймасштабнішою міжнародною зустріччю лідерів молодого покоління ЄС. Форум створює відмінні можливості для налагодження міжнародних ділових контактів, а також обміну знаннями та досвідом. Учасники мають можливість зустрітись та обговорити актуальні теми з провідними політиками, економістами, главами держав та міжнародних корпорацій.

Цьогорічна програма Форуму включатиме наступні тематичні напрямки: економічна свобода та зростання, Європа як глобальний осередок бізнесу та інновацій, Східне партнерство, підприємництво в Європі, майбутнє управління та державної політики Європи, роль молодих лідерів в сучасному світі.

Під час спільних дискусій та тематичних семінарів формуватимуться нові ідеї, невичерпне натхнення та ефективні рішення щодо подальших спільних дій, призначених для здійснення змін в майбутньому. Саме тут відповідальні лідери майбутнього мають можливість поглибити існуючі та здобути нові знання.

Програма Форуму охоплює панельні дискусії, лекції, бізнес-презентацій, тематичні семінари, а також офіційний прийом та банкет в парадній залі Ратуші, організований мером м. Новий Сонч. Найважливіші події Форуму транслюються наживо по інтернет-телебаченню Transmisje.org.

Організатори:
Європейський дім зустрічей – фундація “Новий Став”
Фундація розвитоку системи освіти
Фундація “Інститут Східних студій”

Контакти

  • http://forum-leaders.eu

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.