bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Корупція у містобудуванні: представлення результатів громадського моніторингу
03.03.2009

У  четвер, 12  березня, о 12.30  у Всеукраїнському прес-центрі при Українському національному інформаційному агентстві УКРІНФОРМ  відбудеться  прес-конференція на тему: "Корупція у містобудуванні: представлення результатів громадського моніторингу". Організатор - Східноукраїнський центр громадських ініціатив.

Кому вигідний безлад у нормативному врегулюванні відносин у сфері будівництва? Чому місцеві ради не поспішають з прийняттям документів, які зроблять процедуру затвердження містобудівної документації прозорою та простою? Що приховують від громади депутати та місцеві чиновники, відмовляючись відповідати на запити громадян?   

На  ці запитання  відповідь даватимуть  представники національної коаліції неурядових організацій «Запровадження прозорих та вільних від корупції механізмів забудови» на основі моніторингу  дій органів державної влади та місцевого самоврядування, проведеного у п'яти містах України   Під час заходу також буде представлений пакет рекомендацій щодо поліпшення ситуації, розроблений експертами коаліції.

У заході візьмуть участь експерти неурядових організацій, що працюють у зазначеній проблематиці, представники ініціативних груп, що протидіють незаконним забудовам, представники профільних державних установ та засобів масової інформації.

Довідково: Діяльність коаліції «Запровадження прозорих та вільних від корупції механізмів забудови» здійснюється в рамках проекту «Сприяння активній участі громадян у подоланні корупції "Гідна Україна"» і координується Східноукраїнським центром громадських ініціатив.

Реалізація проекту стала можливим завдяки підтримці через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), Корпорації Виклики Тисячоліття (МСС) та Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI).  

Адреса УКРІНФОРМу: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. "Театральна").

Дата і час: 12  березня, о 12.30

Вхід за службовими посвідченнями або картками НСЖУ.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.