bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реєстрацію на освітню ІТ-конференцію «UniversITy 2013» розпочато!
25.04.2013

18-19 травня 2013 року в Києві відбудеться щорічна конференція в сфері інформаційних технологій «UniversITy».

Організатором конференції виступає міжнародна молодіжна організація AIESEC*.

«UniversITy» - освітня конференція для студентів 3-5 курсів та молодих спеціалістів сфери ІТ, а також всіх, кому цікава сфера ІТ, метою якої є надати талановитій молоді можливість отримати якісні та актуальні знання та дізнатись про останні тенденції розвитку сфери ІТ, перейняти досвід провідних фахівців галузі. Конференція «UniversITy» об’єднає 150 учасників, 14 спікерів та створить відкриту атмосферу для спілкування та навчання.

Темою 7ї конференції буде - «Mobile&Social Applications». В рамках даної теми спікери говоритимуть про тенденції розвитку соціальних додатків, про те, як заробити на мобільних додатках, останні інновації в сфері ІТ та багато іншого.

На учасників чекає насичений курс, що включатиме семінари, майстер-класи від представників провідних ІТ-компаній України, розгляд практичних кейсів та професійний діалог, в якому жодне питання учасників не залишиться без відповіді. Учасники отримають можливість не тільки поглибити та розширити власні знання, а й ефективно провести час разом з колегами по фаху,  дізнатись про програми професійних стажувань в сфері ІТ в міжнародних компаніях. «UniversITy» - найкраща інвестиція часу для всіх, хто цікавиться інформаційними технологіями та прагне розвиватись в цьому напрямку.

Вартість участі в конференції: 100 грн., якщо реєстрація та оплата здійснюється до 1 травня; у разі реєстрації та здійснення оплати у період з 1 по 17 травня, вартість участі - 150 грн.; при оплаті участі у день проведення конференції - 200 грн. Детальну інформацію щодо оплати  буде роз’яснено індивідуально кожному учаснику після заповнення аплікаційної форми.

Для отримання детальнішої інформації щодо конференції, останніх новин  події, запрошуємо Вас приєднатись до групи «UniversITY» в соціальних мережах:

В Контакте

Зареєструватись на проект можна, заповнивши реєстраційну форму за посиланням

Стратегічний партнер AIESEC в Києві – Kraft Foods, генеральний освітній партнер – Фонд «Освітні ініціативи», ланч-партнер “Viva-pizza”. Головні інформаційні партнери AIESEC в Києві – Unistudy.org.uaStudent.rabota.ua.

*AIESEC-це міжнародна молодіжна організація, яка допомагає отримати новий досвід, розвинути професійні навички та особистісні якості людині, бере участь в організації освітніх та соціальних проектів та міжнародних програм професійних стажувань.

Офіційний сайт AIESEC в Києві:  kyiv.aiesec.ua

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.