bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь запитує…
27.02.2009

Чорноморський державний університет ім.П.Могили запрошує взяти участь у студентській конференції “Молодь запитує…” на тему “Культура політики – Політика культури”,  яка відбудеться 27 березня 2009 року у місті Миколаєві.

Конференція “Молодь запитує…” має перш за все інформативно-практичну мету. Одне з найголовніших завдань – це підвищення мотивації студентів щодо оволодіння іноземними мовами і надання їм змоги опрацювати матеріали на європейські теми. Дані матеріали можуть використовуватися при написанні наукових робіт, тим самим сприяючи подальшому розвитку української наукової думки. У студентів формується якісно нове бачення Європи через їх залучення до активних дискусій з подальшим обговоренням численних актуальних політичних питань, питань міжнародної співпраці.

Конференція “Молодь запитує…” була започаткована у 2005 році, щоб дати можливість студентам вищих навчальних закладів України зробити доповідь німецькою, англійською, французькою мовами на актуальні європейські теми, а також обміняться досвідом зі студентами різних напрямків підготовки щодо україно-європейських відносин.

Темою першої конференції (травень 2005) була “Нова географія об’єднаної Європи: Український вимір”. Студенти активно брали участь в дискусіях про роль і місце України у сучасній європейській політиці. У другій конференції (вересень 2006) студенти обговорили тему “Тенденції розвитку ринку праці в Європі” та провели паралелі між розвитком ринку праці в Європі та Україні. Під час третьої конференції “Молодь запитує…” (грудень 2007) на тему “Демократія та суспільство” учасники висловлювали свої думки з приводу нагальних проблем демократії, а саме розвитку демократії в Європі та Україні.

Цьогорічна конференція має на меті значне підвищення рівня політичної культури українських студентів. У діалозі на тему “Культура політики – Політика культури” молода українська генерація шукатиме прогресивні пропозиції щодо покращення рівня політичної свідомості в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.