bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обговорення та формування пріоритетів нової програми ПРООН з демократизації та прав людини
12.04.2013

Долучись до обговорення та формування пріоритетів нової програми ПРООН «Демократизація, права людини та розвиток громадянського суспільства в Україні».

22 квітня 2013 – Київ. В понеділок, 22 квітня, в Києві відбудеться презентація нової Програми ПРООН «Демократизація і права людини в Україні», що впроваджуватиметься за підтримки уряду Данії протягом наступних 4 років.

В основу ініціативи лягли досвід та надбання попередніх проектів ПРООН у сферах розбудови громадянського суспільства, протидії корупції, забезпечення юридичних потреб населення, захисту прав людини, просування рівних можливостей та підтримки національних правозахисних інституцій.

Нова програма, однак, має низку особливостей, про які йтиметься під час презентації. Програма передбачає, між іншим, можливість визначення пріоритетів в сфері демократизації, прав людини та ефективного розвитку громадянського суспільства на місцевому та регіональному рівнях.

З цією метою ПРООН запрошує представників(иць) громадянського суспільства відповісти на 3 запитання за посиланням: http://goo.gl/cSCVg. Відповіді прийматимуться до 18:00, 18 квітня 2013. Отримані думки, побажання, бачення та пропозиції будуть обговорені протягом одноденної конференції в Києві, в рамках якої відбуватиметься презентація Програми.

Реєстрація на конференцію триває за адресою http://goo.gl/sd6mM до 12 квітня.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.