bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Захист демократичних цінностей і дотримання прав людини у діяльності спецслужб
23.02.2009

24 квітня 2009 року у Києві відбудеться Друга Міжнародна конференція щодо роботи спецслжб “Захист демократичних цінностей і дотримання прав людини у діяльності спецслужб”.

Конференція організована Службою безпеки України за сприяння Національного інституту проблем міжнародної безпеки при Раді національної безпеки і оборони України та Женевського центру демократичного контролю над збройними силами.

Програмою конференції передбачено проведення двох сесій, кожна з яких присвячена актуальним аспектам дотримання прав людини як домінанти демократичних цінностей.

На вранішній сесії планується обговорити питання ролі спецслужб у захисті демократичних цінностей суспільства, досвід регулювання діяльності спецслужб щодо захисту демократичних цінностей та захисту суспільства від терористичних, корупційних та інших посягань.

Друга сесія буде присвячена аналізу ролі громадянських інституцій та засобів масової інформації у захисті прав людини, досвіду та проблем розсекречення архівів спецслужб як фактору забезпечення прав людини, механізмів взаємодії громадянських інституцій та спеціальних служб у захисті прав людини.

Результатом міжнародної конференції стане розробка та прийняття рекомендацій щодо шляхів вдосконалення механізму демократичного контролю за діяльністю українських спецслужб, його гармонізації до вимог демократичного суспільства з урахуванням світового досвіду.

Для участі в конференції запрошуються відомі українські та зарубіжні експерти та науковці у галузі захисту прав людини та діяльності правоохоронних органів, представники громадських організацій, колишні політв’язні, представники засобів масової інформації, студентська молодь.

Усіх зацікавлених прохання висловлювати свої рекомендації та думки щодо проблематики конференції та направляти їх за адресою: [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.